A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Henkel 970*250
Perfect look 300*300

GOODELL ELÕRELÉPÉST AKAR

Acapella 640×480

Fotón: Roger Goodell NFL fõbiztos

Az egyik visszatérõ kérdést a liga lejáró kollektív szerzõdése jelentette, amely igen aktívan foglalkoztatja a sportággal foglalkozó újságírókat, szakértõket, és természetesen a szurkolókat. Sokszor hallani ilyen-olyan felröppenõ híreket, de konkrétum alig hangzik el arról, hogy közeledik-e egyáltalán egymáshoz a tulajdonosok és a játékos-szakszervezet álláspontja. Ugyan most még messzinek tûnik, de már fenyegetõen közeli a 2011. márciusi idõpont, amikor lejár a most érvényben lévõ szerzõdés hatálya.

„Folyamatosan zajlanak az egyeztetések, megbeszélések” – árulta el Goodell. „Inkább azonban úgy fogalmaznék, nem pusztán egyeztetések ezek, történtek már elõrelépések is az ügyben. Azonban mindez nem elégséges, további elõrelépésekre lesz szükségünk. Úgy vélem, mindenkinek az az érdeke, hogy jövõre legyen bajnokság, és jobb volna minél elõbb tetõ alá hozni a megállapodást” – nyilatkozta a fõigazgató.

„Nyilván valamennyien tudjuk, minél tovább elhúzódik az ügy, annál keményebb lesz lezárni azt. Az sem elhanyagolható, hogy ebben az esetben a bevételek is elkezdenének csökkeni. Már pedig ha kevesebb a pénz, akkor még keményebb lesz megegyezni annak szétosztásáról. Emellett problémát okoz, hogy a játékosok megkezdték a szakszervezetbõl való kilépéseket, és nem riadnak vissza a pereskedéstõl sem. Én ennek ellenére mindig is azt hangsúlyozom, hogy a megállapodás valamennyiünknek közös érdeke volna” – magyarázta Goodell.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások