A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Linea 970*250
Lufi 300*300

FANTASY ÉRTÉKELÉS – 7. hét

finn wellness 640*360

Fotón: Carson Palmer QB, Cincinnati Bengals

A múlt hétvége legjobb szereplõi, csak hogy néhányat említsek: Darren McFadden RB (Oakland), Kenny Britt WR (Tennessee), Roddy White WR (Atlanta), Ryan Fitzpatrick QB (Buffalo), Lee Evans WR (Buffalo),  Carson Palmer QB (Cincinatti),  Michael Turner RB (Atlanta), Washington Redskins védelem.

Közülük Britt-et a fantasy ligák 28 százalékában nevezték kezdõnek, Fitzpatrick-ot négy, Evans-t hét, Palmert 35, a Washingtoni védelmet 18-ban.

A fantasy szakértõket nem fogják az egekbe magasztalni a mai napon. Természetesen megvoltak az indokaik, hogy miért ne játszassuk a fent említett neveket (talán Michael Turner és Roddy White volt az, akiktõl elõzõleg is jó teljesítményt vártunk). McFadden például pénteken nyilatkozta, hogy Bush-sal 70/30% osztoznak majd a labdákon, és természetesen nem az õ javára. Britt-et Andy Reid a Philadelphia elleni mérkõzés elsõ negyedében a kispadra ültette, viselkedésbeli problémák miatt. Fizpatrick és Evans… Hát õk csak simán a Bills játékosai. Van egy kis Buffalo-ellenesség, amin mindannyiunknak túl kellene lépnünk, ha fantasyról van szó.

Ha olyan dolgokra vagy kíváncsi, amiket a következõ hetekre is tovább vihetsz magaddal, akkor tessék:

-Az Oakland jól tudja futtatni a labdát, pont. A vasárnapi nap elõtt a Raiders 130,2 yardot átlagoltak meccsenként. McFadden egy teljesen más futó lett idén, nagyon magabiztos, és gyorsan felismeri, ha az õt szerelni kívánók a közelébe érnek.

-Britt-ben klasszis potenciál van. Ezt tudtuk eddig is, de mindig hajlamos volt a hibákra, a pályán és azon kívül is. Ha jól megy neki akkor a védelem legjobb CB-je kell ellene. A Hobbs-fogja-Britt-et kísérlet csúnya kudarcba fulladt.

-Fitzpatrickkel az irányítás alatt a Bills támadósor hirtelen használható lett fantasy szempontból. 11 touchdown passzt osztott ki négy hét alatt, legalább kettõt szórva minden meccsen. Fitzpatrick szétpasszolta az erõs Ravens védelmet vasárnap (374 yard), és több TD-t is adott a Patriots és a Jets védelem ellen. Nem mondhatod, hogy a gyenge védelmek ellen szárnyal csak.

-Lassan már nincs olyan ésszerû kifogás arra, hogy pihentessünk egy védelmet amely Jay Cutlerrel néz szembe manapság – még a Washingtonra se, akik a 31. helyen állnak a passzolt yardok ellen. A Redskins corner, DeAngelo Hallnak több visszahordott yardja volt a négy interceptionjébõl  (92) vasárnap, mint ahányat valamelyik Bears elkapó szerzett hagyományos úton.

A Seattle-i Mike Williams már a második egymást követõ héten szerzett kétszámjegyû elkapást (11-et 87 yardért). És még mindig elég alacsony számban tulajdonolják a fantasy ligákban. De azért van egy kis kétség az õ helyérõl a Seahawks elkapói rangsorában.

McFadden az igazi sztárja a Raiders-Broncos meccsnek, de azért érdemes egy pillantást vetni Knowshon Moreno-ra is: 17 futás, 90 yard, 2 TD. Egy kis fantasy respektet azért nyert a vereség ellenére.

A San Francisco irányítója, Alex Smith megsérült a bal vállán a Carolina elleni vereség alkalmával, és David Carr jött be a helyettesítésére. Pontos diagnózist még nem tudunk. Carr a szokásosnál is kevesebbet nyújtott önmagából: 13 passzból 5 sikerült, 67 yard, egy INT. Ha õ fogja vezetni a Ninerst a következõ hetekben, akkor egy elég kusza helyzet válik még rendetlenebbé.

Mivel Malcolm Floyd és Antonio Gates sérült, zavaróan kevés az igazán nagy játékra képes játékos San Diegoban. Ryan Matthews vezette a futójátékot, mindössze 15 yardot szerezve 8 kísérletbõl. De egyik oldalról sem volt igazán meggyõzõ. Philip Rivers és Tom Brady próbálják a legjobbat kihozni, abból, amijük van. De az nem túl sok.

Kevin Kolb már a meccsnek véget vetõ, TD-re visszahordott interception elõtt is eleget tett ahhoz, hogy garantáltan Michael Vick legyen a kezdõ Philadelphiában. Kolb háromszor adta el a labdát, és mindösszesen egy TD passzt adott, miközben csak 4,8 yardot szerzett kísérletenként. Az Eagles a következõ héten pihen, utána pedig Vick visszatérhet.

A Saints jónéhány sportfogadó kedvét ronthatta el, miután kikaptak a Browns-tól 30-17-re. Drew Brees megmentette a fantasy napját néhány kései mutatvánnyal – közte egy nyolcyardos átadással Marques Colstonnak – de négy interceptiont dobott a Browns ellen. A Cleveland-i támadósor mindössze 210 yardot szerzett, de közben volt néhány brilliáns/szerencsés húzásuk a speciális egységben. A 12 éve profi David Bowens két interceptiont is visszahordott TD-re.

Beanie Wells 14 futásból 54 yardot szerzett, valamint egyszer bejutott a célterületre is a Seattle elleni vereség során. Ez már önmagában is óriási tett, fõleg ha a Cardinals támadósor jelenlegi helyzetére gondolunk. Max Hall és Derek Anderson alkotta páros (Hall ugyanis menet közben lesérült) passzainak mindössze 36 százaléka ért célba. Arizonában a legreménytelenebb a helyzet az irányítók terén úgy tûnik.

Fordította: Kocsis Balázs

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások