A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Köki 970*250
acapella 300×300

SEMMI PROBLÉMA, VAN MÁSIK!

acapella 640×480

Fotón: Jacob Tamme TE, Indianapolis Colts

Peyton Manning csupán egy újabb kihívást lát abban, hogy a csapat elkapói egyre csak fogyatkoznak. Dallas Clark TE helyére a harmadik éve profik között lévõ Jacob Tamme fog érkezni. Tamme eddig csupán egyetlen egy találkozón lépett pályára kezdõként, de most újabb lehetõsége lesz arra, hogy mutasson valamit képességeibõl, amikért anno a Colts draftolta õt. A Colts szurkolókat sokként érte, mikor a csapat bejelentette, hogy Clark kihagyja a szezon hátra lévõ részét, mivel mûteni kell a csípõjét.

Azért, hogy ne legyen olyan egyszerû a helyzet, Austin Collie helyére Blair White újonc érkezik, aki eddig 6 elkapásból 66 yardot és egy TD-t szerzett. A Michigan State-rõl érkezett újonc talán fel tud nõni a feladathoz, de én azért tartok kicsit tõle. A jelenlegi álláspont szerint Collie csak ezt a meccset fogja kihagyni, mivel mûteni kell a jobb hüvelykujját, de várhatóan jövõ héten már visszatérhet.

Így Manning két olyan biztos kezû játékos nélkül marad a Texans ellen, akik rendkívül sokat segíthettek volna neki az AFC Dél második helyén tanyázó és a liga legrosszabb passzvédelmével rendelkezõ gárda ellen. „Tényleg nagyon izgatottan várom, hogy kiderüljön hol is tartunk. Minden meccs után egyre jobbak leszünk, az új srácok közül néhányan nem megszokott helyen fognak játszani, ez pedig értékes lehetõség számukra” – nyilatkozta a Colts elsõ számú irányítója.

Ugyan Manning elég optimistán nyilatkozik, nem biztos, hogy akkor is ilyen jó kedve lesz, ha kiderül, hogy sem Anthony Gonzalez, aki bokasérüléssel küszködik, sem pedig Joseph Addai nem lesz játszhat majd. Azért, hogy kerek legyen a történet, meg kell említenem, hogy sem Pierre Garcon, sem pedig Reggie Wayne nem áll a helyzet magaslatán, mindketten sérülésekkel bajlódnak. Mindkét elkapónak ínszalag sérülése van. 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások