A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Linea 970*250
Újház 300*300

AZ NFL HIBÁJA!

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: James Harrison OLB, Pittsburgh Steelers

Az NFL bõ egy hete tovább szigorította a játékosok biztonságát szolgáló szabályzatot, a védõk pedig felháborodva nyilatkoztak az ügyben, jogosan hajtogatva, hogy az újabb szigorítással a támadók hatalmas elõnyhöz juthatnak a meccseken. Jöttek a kemény kritikák a védõk részérõl, fõleg a tapasztaltabb védõk, safety-k és ’backerek panaszkodó nyilatkozatait hallhattuk és olvashattuk, de azért a legutóbbi játékhéten mindenki odafigyelt és (jelenlegi tudomásom szerint) a liga nem osztott ki több tízezer dolláros büntetéseket. Sõt, megdicsérte a védõket, hogy eleget tettek a változtatott szabályoknak is.

A Steelers rettegett védõje is visszafogta magát a pályán, nem szabálytalankodott, de a hét második felére azért kibukott belõle dolog. Egyáltalán nem érdekli a védõt az NFL dicsérete, sõt egyenesen azt állítja, hogy az újonnan hozott szabályok szerint esett vissza teljesítménye a Miami Dolphins elleni találkozón. „Ezen a meccsen volt a legrosszabb a teljesítményem” – mondta a védõ, mikor a vasárnapi találkozóról faggatták. Az összefoglalók és a meccs visszanézésekor kénytelen vagyunk helyt adni a linebacker panaszának, hiszen számos alkalommal úgy tûnt, hogy lelassított és kerülte a kemény ütközést, ahelyett, hogy „rátaposott volna a gázra és elütötte volna” a Delfin-támadót. Azokban az esetekben talán az járt a fejében, hogyha túl keményen fog ütközni, akkor mire hazaér már ott lesz egy vaskos csekk az asztalán, amit az NFL küldött ki neki túl kemény játék miatt.

Tény, hogy vigyázni kell a sportolókra a gyepen, de vajon megéri feláldozni a játék egyik alapmotívumát, a kemény ütközéseket?

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások