A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Acapella 970×250
Tesa 300*300

KINDLE JÓ ÚTON JÁR

Acapella 640×480

Fotón: Sergio Kindle DE, Baltimore Ravens

A csapat elsõ pickje, akit az áprilisi Drafton a 43. helyen választottak ki, július 22-én egy számára idegen házban sötétben kereste a fürdõszobát, de rossz helyen fordult be, leesett a lépcsõn, és koponyatörést szenvedett. Nemrég elmondta, már szokott futni, súlyokat emelget, olyan dolgokat csinál, ami ahhoz szükséges, hogy formában maradjon. A külsõ linebacker néhány hete így nyilatkozott a rehabilitációjáról: „Jól megy. Csinálok ezt-azt a csapatnál, és ahogy telik az idõ, egyre többre leszek képes.”

Kindle részt vesz a csapat megbeszélésein, és próbál hozzászokni a különbözõ ellenfelekre való felkészüléssel járó feladatokhoz. „Nehéz, mert hét közben, amikor a meccs terveit készítik, én a playek újratanulásának folyamatában vagyok, mindent újra át kell vennem. Minden play ismerõsnek tûnik, de nagyon sok van, amit még meg kell tanulnom.” – mondta a LB.

John Harbaugh, a Ravens vezetõedzõje, anélkül, hogy elárult volna részleteket Kindle felépülésérõl, elmondta, az újonc látszólag menetrend szerint gyógyul: „Beszéltem vele. Járnia kell a kórházba, azt hiszem keddenként és péntekenként igen aktívan vesz részt a fizikoterápián. Aztán itt nálunk is dolgozik. Plusz, kardio edzéseket folytat, nyilvánvalóan, és súlyzózik. Hacsak nincs éppen a kórházban, ott van minden megbeszélésen.”

Kindle részvételét a pályán kívüli tevékenységekre korlátozták. Ki kellett hagynia az edzõtábort és az elõszezont, szerzõdést sem kapott szeptember 24-ig. A sajtó számára nyitott edzéseken majdnem mindig ott állt a pálya szélén, Ray Lewis belsõ linebacker elmondta, õ és csapattársai látják rajta, eltökélt, hogy visszatérjen régi önmagához: „Azt hiszem, amikor valaki látja Sergio-t, észre lehet venni, hogy hiányzik neki, a pályán akar lenni. Már volt is a pályán, edzeni akart, részt akart venni a playek lesétálásában, minden ilyesmi. Mindig próbálom bátorítani néhány jó szóval. Mondtam neki, minden okkal történik, és azt hiszem, érti, amit mondok neki. remélhetõleg vissza tud térni játszani. Remélhetõleg meggyógyul ez a fejsérülés, és ez a fiatal kölyök vissza tud térni, mert nagyszerû tehetség.”

Kindle elmondta, még nem utazott el idegenbeli meccsre sem a csapattal, de lélekben velük van: „A televízión keresztül szurkolok nekik. Nehéz elviselni, hogy nem tudok játszani, de tisztában vagyok a helyzetemmel. Az idei évet ki kell hagynom. ezzel meg kell birkóznom. Annak viszont örülök, hogy kaptam egy második esélyt.” A kérdésre, hogy nehéz-e úgy szurkolni a csapattársainak, hogy közben nem állhat mellettük, így válaszolt: „Az, de a saját dolgukkal kell foglalkozni, velem vagy nélkülem.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások