A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
acapella 970×250
Gancia 300*300

GARRARD VISSZATÉRHET

finn wellness 640*360

Fotón: David Garrard QB, Jacksonville Jaguars

Garrard a szezon elsõ hat meccsének kezdõ irányítója kedden átment a teszteken, amiket agyrázkódás után szoktak elvégezni, így vasárnap a Dallas ellen már pályára léphet. Múlt héten pénteken ezeken a teszteken nem ment át, így Kansas City-be sem utazott el, ahol 42-20-ra kikapott a csapata. Jack Del Rio vezetõedzõ a héten azt mondta, Garrard lesz a kezdõ vasárnap, ha képes a játékra. Az irányító szerdán elmondta: „Jól érzem magam. Nincsenek visszatérõ problémák vagy tünetek, szóval jól vagyok.”

A fent említetteken kívül a Jaguars rosterén van még Patrick Ramsey is, aki Boumanhez hasonlóan múlt héten írt alá a csapathoz. A csapat a hivatalos Twitter oldalán szerdán délután azt írta: „Úgy tûnik, 4 irányító marad a rosteren.” A Jaguars ugyancsak Twitteren jelentette be, hogy Bouman ujja, ami a Chiefs elleni meccsen sérült meg, kissé még fáj, hamarosan ki fogja próbálni, mennyire tud játszani vele.

Garrard elmondta, az East Carolinán elsõévesként már volt agyrázkódása, de olyan mértékû még nem, hogy ne lett volna képes a játékra: „nem tudom, hogyan lehet tapasztalatot szerezni agyrázkódások terén, vagy van, vagy nincs. Vagy nem annyira súlyos, vagy eléggé az, vagy bírod, vagy nem. Én okosan akarok dönteni. A futball egy nap véget ér, de az életem remélhetõleg folytatódik, és a családom élete is. Egyre több kutatást folytatnak ez ügyben, de nem aggódom emiatt. Ha újra megtörténik, okosnak kell lennem. De ez minden sérülésre igaz, minden játékos átesik ezen. Nem csak én, mindenki.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások