A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
M-gel 970-250
Újház 300*300

FLOZELL ADAMS TÖKÉLETESEN ÁTÁLLT

Acapella 640×480

Fotón: Flozell Adams T, Pittsburgh Steelers

Rick Gosselin a következõket írja a lapban: „Jó és rossz idõk során, amikor ránéztem Adams-re és a kétméteres, 151 kilós testére, mindig jobboldali tackle-t láttam benne. Egy masszív hegyet láttam, aki képes lenne lyukakat nyitni elit futóknak. Mindig is úgy gondoltam, a Cowboys nem a megfelelõ helyen játszatja õt.”

Miután nehezen kezdett a jobboldalon, Adams gyorsan át tudott állni, pedig az elõszezonban be kellett állítani helyette Jonathan Scott-ot. Sean Kugler, a Steelers támadófalának edzõje elmondta: „Nagyon sok minõségi play-t láttunk Flozelltõl. Izgatottak vagyunk, hogy itt lehet. Talán az elõszezon közepétõl kezdett otthonosan mozogni. Ha most ránézünk, meg sem lehetne mondani, hogy valaha is a baloldalon játszott. Nagyon jó a lábmunkája, a mozgása, a felállása.”

Adams igazából már játszott a jobboldali tackle poszton. Gosselin leírta, Adams RT volt a Michigan State-en, mielõtt az utolsó évében átment a baloldalra, amit jobban megfizetnek az NFL-ben. A Cowboys talán sosem vette fontolóra, hogy áttegyék a jobboldalra, de lehet, hogy Adams személyes sérelemnek vette volna a döntést, hiszen sok évet töltött Pro Bowler LT-ként ugyanannál a csapatnál.

Pittsburgh-ben lehet, hogy nem lesz Pro Bowler jobboldali tackle, fõleg annak tudatában, hogy a Pro Bowl-ra általában a baloldaliakat viszik, de az benne van a pakliban, hogy Super Bowlt nyer a jobb oldalon.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások