A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Gancia 970*250
Heszperidák 300*300

DÖNTENI KELLENE

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Wallace, aki szerint õ maga már letett valamit az asztalra, hogy kezdõ legyen, elmondta: „Ez az edzõ döntése. Nem mondhatom ezt, hogy ez és ez a fickó lesz a kezdõ. Nem tudom. Kell valaki, aki a legjobban tudja irányítani a támadócsapatot, és képes pontokat szerezni, és akkor fogunk meccseket nyerni.”

A 30 éves Wallace az elmúlt két meccset bokaficam miatt kihagyta. Idén 100 passzából 63 volt sikeres, 693 yardot és 4 TD-t szerzett, valamint 2 INT-et dobott öt meccs alatt, négyszer volt kezdõ. Amíg kényszerpihenõn volt, két meccsen az újonc Colt McCoy kezdett helyette, aki 49 passzból 32-t teljesített sikeresen, egy TD-t, és 2 INT-et dobott. A Plain Dealer szerint Wallace megerõsítette, hogy úgy gondolta, játékával megadta a lehetõséget önmagának arra, hogy megtartsa a kezõ posztot, azaz Jake Delhomme munkáját, aki az 1. héten bokaficamot szenvedett, majd az 5. héten, amikor a megsérülõ Wallace helyett lépett pályára, ismét gondja akadt a bokájával. „Igen, így érzem. Végül minden az edzõkön múlik. Aki a legjobb munkát fogja végezni, aki elõreviszi a csapatot, pontokat szerez, a helyes döntéseket hozza, annak kell lennie a kezdõnek” – mondta Wallace.

Hétfõn Eric Mangini vezetõedzõ a kezdõ irányító személyével kapcsolatos döntésérõl elmondta, a következõ ellenfélre fogja alapozni. A pozícióról elmondta: „Esélyes, hogy Senecát és Jake-et visszakapjuk a New England ellen, majd le fogok ülni, és át fogom gondolni. Beszélni fogok Brian Daboll támadó koordinátorral, Mike Holmgren elnökkel, az õ véleményét egészen biztosan ki fogom kérni. Õ már átesett néhány ilyen döntésen.”

A Browns-nak jelenleg szabadhete van, legközelebb november 7-én játszanak, a New England Patriots csapatát látják vendégül.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások