A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
acapella 970×250
EfEf 300*300

ÁLLATKERTI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ – AFA KUPA

Acapella 640×480

„Az AFA kupa célja a sportág ismertségének növelése” – kezdte a tájékozatót Bánási Imre a Eagles segédedzõje. A kupán négy alakulat méretteti meg magát az AH Gladiators, Budapest Eagles, Haladás Crushers és a Zala Predators. A küzdelmek október 23-án Zalaegerszegen kezdõdtek meg és egy két napos (november 27-28) a döntõvel összekötött „fociünnep” keretében záródik.

A döntõ díjátadással lesz összefûzve, a torna végsõ gyõztese egyedi kupával gazdagodhat, míg a játékosok bajnokigyûrû büszke tulajdonosai lehetnek.

Külön hangsúlyt kap a rendezvény jótékony oldala, minden mérkõzésen lehetõség van az ott felállított urnában támogatást nyújtani a Fõvárosi Állatkert részére, az összegyûjtött adományokat a döntõ helyszínén, Zánkán nyújtják át.

Az állatkert és a foci közös múltjáról Bánási Imre és Hanga Zoltán a Fõvárosi Állatkert szóvivõje beszélt. A „kezdet-kezdetén”, a ’90-es évek elején az állatkert biztosított lehetõséget a futball iránt érdeklõdõ fiataloknak, hogy területén gyakorolhassanak, hódolhassanak szenvedélyüknek. Mint megtudtuk Bánási Imre akkoriban az Állatkert alkalmazottja volt, és aktívan részt vett ezekben a grund-focikban.

A sajtótájékoztató végén az AFA kupa nevét adó American Football Academia indulásáról kérdeztük az Eagles vezetõségét, akik elárulták, hogy ezzel kapcsolatban 2-3 hét múlva újabb sajtótájékoztató várható.   

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások