A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Gancia 970*250
Köki 300*300

KÉNYSZERÛ VÁLTOZÁSOK HOUSTONBAN

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Brian Cushing MLB, Texans Houston

Gary Kubiak tegnap közölte a riporterekkel, hogy miután középsõ linebackere, DeMeco Ryans az egész szezonra kidõlt, a 2009. év védõjátékosa, Brian Cushing veszi át szerepét. Cushing elmozdulásával csak az erõs oldalon szabadul fel egy hely, mivel Zac Diles marad eredeti posztján.

Emellett a houstoni klub a veterán Damione Lewis-t (DT) is szerzõdtette, hogy tovább erõsítse védõfalát. Az egykori elsõkörös Lewis, akitõl csak nemrégiben vált meg a Patriots, 65 mérkõzésen kezdett és 22,5 sacket szedett össze eddigi pályafutása alatt. A védelem alakítása azonban nem ért véget ennyivel, ugyanis a csapat aktiválta Malcolm Sheppardot (DT), leigazolta Stanford Keglart (LB) és a gyakorlócsapatba helyezte Tim Jamisont (DL).

Úgy látszik, a Houston mindent megtesz, hogy a lehetõ legjobbat hozza ki a nehéz helyzetbe került védõegységbõl. A módosítások közül Cushing MLB posztra helyezése nagyon is jó húzásnak mondható, hiszen a Texans egyik playmakerérõl van szó. Az átállás viszont még neki is beletelhet egy kis idõbe, ráadásul az Indianapolis ellen rögtön a mélyvízbe kerül a fiatal linebacker.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások