A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Praktiker 970*250
Perfect look 300*300

PONTÖZÖN ATLANTÁBAN / Falcons – Bengals 39-32

finn wellness 640*360

Fotón: Roddy White WR, Atlanta Falcons

Matt Ryan vezetésével a hazaiak rögtön a Cincy tudtára adták, hogy egyértelmûen a gyõzelem reményében léptek pályára. Az elsõ drive hazai touchdownt hozott, a veterán Brian Finneran WR 3 yardos elkapása jelentette a vezetést az Atlantának. A folytatásban mindkét alakulat egy mezõnygólt szerzett, majd a második negyed közepén Roddy White WR szenzációs 43 yardos elkapást bemutatva ismét hatpontos találatot jegyzett a Falcons számára. A vendégeknél igazán sem passz-, sem a futójáték nem mûködött, és az elsõ félidõ végén Michael Turner RB 2 yardos futása már a kiütés rémét vetítette a Bengáliak elé. 30 perc játék után 24-3 volt az állás a Falcons számára, és semmi nem mutatott arra, hogy az összecsapás szorossá válhat.

Ennek ellenére a Georgia Dome közönsége döbbenten láthatta, hogy a feltámadó Bengáliak a harmadik negyedben egy bõ 8 perces intervallum során 3 touchdownt és egy mezõnygólt szereztek, és bár két alkalommal is elrontották a 2 pontos kísérletet, de átvették a vezetést. Hazai szempontból különösen demoralizáló volt, hogy a mezõny legjobbja, a végül 201 yardig és 2 touchdownig jutó White labdavesztése után Adam Jones CB mutatott be 59 yardos touchdown visszahordást. A nehéz helyzetben azonban a Falcons megmutatta, hogy maradt még üzemanyag a tankjukban, és a negyedik negyedben White és Turner hatpontosaival végül eldöntötték a találkozót. Chad Ochocinco WR a legvégén még hozzátette a meccshez a magáét, de mindez csak a szépítésre volt elegendõ.

Atlanta Falcons – Cincinnati Bengals 39-32 (7-3, 17-0, 0-22, 15-7)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások