A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
M-gel 970-250
Tesa 300*300

MAJDNEM ELSZÓRAKOZTA ELÕNYÉT A PATRIOTS / Chargers – Patriots 20-23

acapella 640×480

Fotón: Kris Brown K, San Diego Chargers

A sérült Nate Kaedinget helyettesítõ Kris Brown K ugyan egy mezõnygóllal a Chargers-t juttatta elõnyhöz, de ami ezután következett az egészen megdöbbentõ volt egy playoffba igyekvõ csapat esetében. A San Diego négy egymást követõ támadásban adta el a labdát, és 3 fumble és egy interception keretében kedveskedett ajándékkal a keleti partról átruccanó ellenfelének. Minden bizonnyal a New Englandet is meglepte a szíves fogadtatás, mivel a vendégek a négy turnovert csak igen mérsékelten voltak képesek kihasználni, így az elsõ félidõben csupán 13-3-as elõnyre tettek szert.

A folytatásban a hazaiak továbbra is dekoncentráltan játszottak, eközben újabb 10 pontot szerzett a Patriots. Aztán ahogy az lenni szokott, Tom Brady-ék könnyelmûsködése majdnem megbosszulta magát, hiszen a késõn magához térõ hazai alakulat huszáros hajrája komoly izgalmakat hozott az összecsapás végére. A San Diego a negyedik negyedben két touchdownnal is közelebb lopózott ellenfeléhez, a hazaiak egy onside kicket is sikerrel hajtottak végre, de Brown utolsó perces 50 yardos rúgása a kapufán csattant, ami azt jelentette, hogy a Patriots 3 pontot képes volt megtartani elõnyébõl. A Chargers a vereséggel 2-5-re módosította a statisztikáját, ezzel a rájátszás gyakorlatilag látótávolságon kívülre került a számukra.

San Diego Chargers – New England Patriots 20-23 (3-7, 0-6, 0-7, 17-3)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások