A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Henkel 970*250
Gancia 300*300

LEGKÖZELEBB VICK KEZD

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Kevin Kolb QB, Philadelphia Eagles

Kevin Kolb QB sorozatban harmadszor lépett pályára kezdõként a Philadelphia színeiben, és 231 passzolt yardja, valamint 1 touchdownja és 2 interceptionje nem nyerte el a trénere tetszését. A Philly az utolsó negyedbeli látványos összeomlását követõen a Titans simán, 37-19-re nyerte meg a meccset, ami azért némi háttérinformációt szolgáltat Reid elégedetlenségéhez. Az Eagles ezzel 4-3-mal áll az NFC East második helyén, holtversenyben a Redskins-szel.

Vick egyébiránt a sérülésébõl lábadozva már a vendégek harmadik számú irányítójaként volt nevezve a találkozóra. A remek irányító elmondta, hogy a bordafájdalmai már elmúltak, amit az oda kapott ütéseken le is tudott mérni. „Még jól fog jönni egy kis idõ a teljes gyógyuláshoz, de ha szükség lesz rám, azt hiszem, tudom vállalni a játékot. Ha Kevin (Kolb) vagy Mike (Kafka) megsérült volna, már ma is bevethetõ vagyok” – árulta el Vick.

Úgy tûnik, a Falcons egykori karmestere megértette, hogy az elsõ számú irányító posztért komoly verseny zajlik. „Hatalmas felelõsség az NFL-ben kezdõ irányítónak lenni. Meg kell mutatnod, hogy számíthatnak rád, egyben mindent meg kell tenned azért, hogy megnyerd a meccseket. Tudjuk, hogy ez egy rendkívül kemény liga, és minden héten hatalmas kihívások várnak ránk” – nyilatkozta a Philly klasszisa.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások