A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
M-gel 970-250
Polacsek 300*300

TALIB JAVÍTANA

Acapella 640×480

Fotón: Aqib Talib CB, Tampa Bay Buccaneers

Talib idén eddig négy olyan touchdownt ajándékozott az aktuális ellenfeleinek, ahol egy az egyben védekezett az ellenfél támadójával szemben. Igaz, ezen idõ alatt három interceptiont is fel tudott mutatni. A védõ a Tampa két olyan beszedett touchdownjában is aktív szerepet játszott, amikor a védelem ugyan zónázott, de éppen a hozzá közeli receiver szerzett hatpontos találatot az ellenfélnek.

A Tampa vasárnap a St. Louis-t látja vendégül, és a hazaiak optimisták azt illetõen, hogy a cornerback képes lesz kijavítani játékának hibáit. A védõ már hetek óta nem ad interjút, így jelen helyzetben az edzõjét szólaltatták meg a zsurnaliszták. „Jól, gyorsan és keményen játszik, de a konzisztencia még hiányzik nála. Ha ezt helyre tesszük nála, a liga egyik legjobbja lehet a posztján. De õ most is Tampa egyik remek sportolója” – értékelt Raheem Morris vezetõedzõ.

Az elmúlt hetek hibái miatt érték támadások Talibot, de a csapattársak is megvédték a 2008-as draft elsõkörös pickjét. „Az emberek mindenfélét kérdezgetnek, de szerintem nincs okunk aggodalomra. Aqib tudja, miben kell fejlõdnie. Az nem is lehet kérdés, hogy õ erre képes-e vagy nem. Sõt, ez nem is volt kérdés korábban, és nem is lesz az soha” – vette szárnyai alá a harmadéves védõt Ronde Barber, a Bucs másik cornerbackje.

Forrás: tbo.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások