A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Perfect Look 970*250
Linea 300*300

ÖSSZEÁLLT A GIANTS VÉDÕFALA

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Osi Umenyiora DE, New York Giants

Ugyanis a Giants linebackereinek meghatározó teljesítménye nélkül a védõfal volt az, amely az elmúlt hetek igazán komoly javulását elõidézte. Az az egység, amely a remek 2007 és 2008 után tavaly gyakorlatilag teljesen lerombolta saját nimbuszát. Ebben nyilván a sérülések is közrejátszottak, de az is egyértelmû, hogy egyes játékosok jócskán a tudásszintjük alatt teljesítettek. Ilyen volt Chris Canty DT és Osi Umenyiora DE is.

Pedig Canty hatalmas pénzt kapott, és mind tackle, mind end poszton kiemelkedõ játékosnak tartották. Ehhez képest csak szenvedett a 4-3-as védelemben, és 3-4-es end létére egyáltalán nem találta benne a helyét. Már arról is egyre több szó esett, hogy akár el is cserélhetik a védõt, de Canty 2010-ben magához tért. Bár a második fordulóban a Giants Indianapolis-ban még nagy verésbe nézett bele, de ezután a gárda futás elleni védekezése és a passzsiettetése is drasztikusan javult.

Umenyiora jelenleg 8 sackkel és 7 forced fumble-lal kétségtelenül Pro Bowler képességeket csillogtat, pedig a holtszezonban többször hangoztatta, hogy szeretne eligazolni New Yorkból. A defensive end idén újra régi önmagát idézi, és Justin Tuckkal kiegészülve pozíciójukban a liga egyik legjobb duóját alkotják.

A Giants védõfalának rendkívül értékes darabja Barry Cofield DT is, akire ugyan talán kevesebb figyelem irányul, de a futás elleni munkája õt is meghatározó játékossá emeli. A tackle-t a Giants majdnem New Orleans-ba irányította a felkészülés során, de New Yorkban minden bizonnyal áldják az eszüket, hogy végül mégsem bonyolították le a tranzakciót.

Forrás: profootballweekly.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások