A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Acapella 970×250
Vajdapair-hja-300×300

A 10 LEGJOBB FANTASY PÁROSåTÁS – 7. hét

acapella 640×480

Fotón: Phillip Rivers QB, San Diego Chargers

Philip Rivers QB, Chargers. Ellenfél: Patriots. 2008-ban 306 yardot és 3 TD-t szerzett. De az elsõ számú elkapója és Gates lesérült, de ettõl még mindig nagyot játszhat.

Steven Jackson RB, Rams. Ellenfél: Buccaneers. Jó párosítás, fõleg, hogy a múlt héten szétfutották a Bucs védelmet, ami az utolsó 4 hétben a harmadik legtöbb fantasy pontot engedélyezi a futóknak.

Hakeem Nicks WR, N.Y. Giants. Ellenfél: Cowboys. A Cowboys másodvonala eléggé szenved, és múlt héten majdnem lett egy 50 yardos TD-je. De azért figyeld a térdínsérülését.

Aaron Rodgers QB, Packers. Ellenfél: Vikings. Tavaly nagyon jól játszott ellenük mindkét meccsen, és most hazai pályán várja õket.

Tony Romo QB, Cowboys. Ellenfél: N.Y. Giants. Egy erõs 519 yard/4 TD mutatót hozott össze a tavalyi két meccsükön, és a Cowboys jól kell hogy játsszon otthon.

Anquan Boldin WR, Ravens. Ellenfél: Bills. Úgy néz ki, hogy a Bills legjobb CB-je McGee sérült, így nagyon jó kilátásai vannak.

Tom Brady QB, Patriots. Ellenfél: Chargers. A San Diego másodvonala kevés yardot enged a számok alapján, de Brady-nek jó formában kell lennie, és már túltette magát Randy Moss elvesztésén.

Drew Brees QB, Saints. Ellenfél: Browns. A Cleveland másodvonala szenved, és a CB a fontos pillanatokban szenvednek.

Matt Bryant K, Falcons. Ellenfél: Bengals. Egy igazán jó idõpontban folytathatja a szárnyalását.

Frank Gore RB, 49ers. Ellenfél: Panthers. Õ a legbiztosabb pont Friscóban, és a Panthers mostanában sok fantasy pontot engedélyez a futóknak.

Fordította: Kocsis Balázs

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások