A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Roche 970*250
Henkel 300*300

HARRISON ‘NYOMOTT EGY FAVRE-T’

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: James Harrison OLB és James Farrior ILB, Pittsburgh Steelers

Persze nem komolyan, de azért „nyomott egy Favre-t”, magyarán úgy tett, mintha visszavonulna, majd vissza is tért. Szerdán ugyanis jelzésértékkel kimaradt az edzésekrõl, ezzel kifejezve nemtetszését a döntéssel szemben, de csütörtökön aztán újra edzésbe állt. Mike Tomlin, a Steelers vezetõedzõje is kiállt játékosa mellett, aki nem a 75000 dolláros büntetés miatt lázadozik, hanem azért, mert félti az igazi kontakt-focit.

Harrison a hétvégi Browns elleni meccsen amortizálta le a Cleveland elakapó sorát, Joshua Cribbs és Mohamed Massaquoi is agyrázkódást szenvedett a kõkemény linebacker tevékenykedése nyomán. A liga idén kezdett el keményen büntetni a sisak-a-sisaknak ütközések miatt, de talán õk sem gondolták, hogy lassan több pénzhez jutnak így, mint a reklámszerzõdésekbõl. Csak ezen a héten 175000 dollárt szedtek be három játékostól, akik sisak-a-sisaknak mentek és sérülést okoztak.

Habár bizonyos szempontból érthetõ a liga aggodalma és ténykedése, az igazi csontzenés foci kedvelõi hamar kiábrándulhatnak a sportból, ha így folytatódnak a dolgok. Ráadásul az NFL nem is konzisztens, mert kínosan ügyel a sisakok érintkezésére és kegyetlenül osztja a büntetéseket, ugyanakkor semmit sem tesz például a Redskins védelmének visszafogása érdekében. A Rézbõrûek ebben az évben hihetetlen mészárlásokat rendeznek, átlagosan körülbelül két embert ütnek ki hetekre, vagy küldenek sérültlistára és még ha nem is szánt szándékkal teszik, ideje lenne valamiféle szankciót kitalálni erre is. Vagy ha ez belefér, akkor a sisak-a-sisaknak miért nem? Természetesen én is amellett vagyok, hogy a játékosok egészsége és biztonsága a legfontosabb, de akkor minden téren védeni kell õket, nem csak a fejsérülések tekintetében. A kontakt nélküli foci nem foci, ha pedig michelin-babaként beöltözve játszanak majd, talán nem is lesz értelme az egésznek, akkor pedig Haarison sem tér majd vissza egy nap után…

Forrás: NFL.com, yardbarker.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások