A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
Polacsek 300*300

PARCELLS KIKÖLTÖZÖTT

finn wellness 640*360

Fotón: Bill Parcells

Állítólag továbbra is szívesen segít a Delfineknek, hogy felkészüljenek a 2011-es Draftra, és azt mondta néhány embernek a csapatnál, hogy vissza fog térni, de az irodájára már nem lesz szüksége. Parcells döntésének okai ismeretlenek, de vannak olyan elméletek, hogy Parcells soha nem tervezte, hogy a Dolphins-nál kitölti a szerzõdésébe foglalt négy évet, és úgy érzi, a gyõzelemhez szükséges elemek összeálltak.

Miután a Dolphins a 2007-es szezont a siralmas 1-15-ös eredménnyel zárta, nagymértékû változások történtek. Talán a legfontosabb volt ezek közül, hogy megszerezték az NFL szellemóriását, Bill Parcells-t abban reménykedve, hogy képes lett fordítani a kockán. Egy év alatt az 1-15-ös csapat az AFC East bajnoka lett. Parcells a csapat újjáépítése közben számára ismerõs szakemberekkel vette körül magát, klubigazgatónak megszerezte Jeff Irelandet, Tony Sparano pedig a vezetõedzõ lett. Mindketten Parcells munkatársai voltak a Dallas Cowboys-nál. 2010-ben, napokkal az alapszakasz kezdete elõtt a Dolphins bejelentette, hogy Parcells a csapattal marad, de csak tanácsadóként. A csapattal kapcsolatos döntésekben Ireland lett az illetékes. Parcells, akit Wayne Huizenga, a korábbi tulajdonos szerzõdtetett, félreállt. Amikor Stephen Ross, a többségi tulajdonos 2009-ben átvette a vezetést, Parcells nem távozott, mert még nem fejezte be a munkáját. Pénzügyileg elõnyös lett volna számára akkor kiszállni, mert volt egy záradék a szerzõdésében, amely garantálta volna a fizetését, de még javában építette a franchise-t.

A Dolphins most összeállt, a 25 éves Chad Henne személyében egy fiatal és tehetséges irányító áll az élükön, Brandon Marshall és Davone Bess pedig szintén nagyon tehetségesek, az elkapó-gárdát erõsítik. A védelmük is fejlõdik, Cameron Wake védõ falemberrel az élen, és ott játszanak Channing Crowder és Karlos Dansby LB-k, valamint Vontae Davis és Jason Allen CB-k is. Parcells a jelentések szerint továbbra is kapcsolatban marad a csapattal, Sparano tanácsadójaként. De most már nem foglalkozik napi szinten a futballal, azt védence, Ireland kezébe adta.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások