A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
ATENOR23_LAKE11_Banner_970x250_SZZS
Linea 300*300

MESKÓ NYOMÁBAN – Erõs lábak

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Elõször az 1. negyed vége elõtt 5 és fél perccel léphetett pályára, rögtön punterként, 54 yardos rúgása a Ravens 22 yardosán landolt, majd 5 perccel késõbb másik, már megszokott szerepében segédkezett, Stephen Gostkowski számára tartotta a labdát egy extra pontnál. A második negyedben ismét szükség volt a rúgására, a Ravens 47 yardosáról juttatta el a labdát a 9 yardos vonalig, onnan jöhetett a Baltimore. Következõ rúgása nagy fontossággal bírt, hiszen a Patriots 13 yardosáról kellett kimenekíteni a labdát, ez sikerült is, az ellen 41 yardosáig rúgta. Majd közel két perccel a félidõ vége elõtt ismét igénybe vették az újonc punter szolgálatait, ezúttal a Hazafiak a saját 16+ yardos vonalukon akadtak el, Meskó a Ravens 45-öséig küldte a labdát. A 3. negyed közepén és a 4. negyed elején Zoli ismét holderkedett, akárcsak rögtön a 2 perces figyelmeztetés után. A hosszabbításban is szükség volt punterünkre, alig telt el 2 és fél perc máris pályán volt, 40 yardos rúgását a Ravens 28 yardos vonalán kapták el.

Meskó a hosszabbítás 7. percében mutatta meg, mire is képes igazából, ekkor egy 65 yardos rúgással kápráztatta el a nézõket, a Ravens a saját 19 yardosáról indíthatta a támadást. Ezután már csak az volt hátra, hogy a 2 perces figyelmeztetés után Zoli ismét besegítsen Gostkowski-nak, aki megszerezte a Pats gyõzelmét jelentõ 3 pontot.

A magyar ajkú punternek tehát volt dolga ezúttal, összesen 282 yardot rugdosott össze, átlagban 47 yardosak voltak a puntjai, amik közül kettõ is az ellenfél 20 yardosán belül landolt. A puntolt yardok mennyiségét tekintve jelenleg a liga 31. helyén áll, az újoncok között pedig a harmadik Matt Dodge és Chris Bryan mögött, akik többször kaptak lehetõséget.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások