A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Polacsek 970*250
Köki 300*300

ELLENÕRZÖTT A WADA A DÖNTÕN

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Az ellenõrzés tényét Dr. Tiszeker Ágnes a MACS (Magyar Antidopping Csoport) vezetõje is megerõsítette. A mintákat egy bécsi laboratóriumban vizsgálják meg. Eredmények késõbb várhatóak.

A „felmerült problémákról” melyeket Tiszeker Ágnes megemlített de részletesebben nem állt módjában kifejteni, Tóth Lászlót a MAFSZ elnökét is megkérdeztük, aki nyilatkozatot bocsátott rendelkezésünkre.
„A MAFSZ megerõsíti, a szombati döntõ kapcsán, hogy a WADA vizsgálatot tartott, a döntõn résztvevõ sportolók között. A vizsgálat menetével, a minták leadásával, a mintavétellel kapcsolatos problémáról, hibáról vagy különleges eseményrõl a MAFSZ-nek nincs tudomása, írásban vagy szóban errõl értesítést nem kapott. Reméljük, hogy a leadott minták vizsgálata negatív eredményt hoz, amennyiben nem, akkor a MAFSZ a jogszabályokban leírtak szerint jár el.”

A mintavételi procedúra jegyzõkönyvét még a héten megkapja a szövetség, míg a minták eredményeire három hetet kell várni. Az esetleges fejleményekrõl tájékoztatjuk az olvasókat.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások