A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Heszperidák 970*250
Acapella 300×30

VAN ÉLET MOSS UTÁN

finn wellness 640*360

Fotón: Deion Branch WR, New England Patriots

Branch 9 passzt kapott el tegnap este – pont annyit, amennyit Moss az elsõ négy meccs alatt összesen –, amivel jócskán hozzásegítette a bostoniakat, hogy elõbb felzárkózzanak, majd a hosszabbításban Gostkowski 35 yardos mezõnygóljával 1 perc  56 másodperccel az óra lejárta elõtt, 23-20-ra megnyerjék a meccset.

A két csapat legutóbbi találkozásán, a tavalyi rájátszás elsõ körében, 33-14-re gyõzött a Ravens, bár ott nehezebb lett volna a fordítás, hiszen Ray Rice – elsõ play-ében – 83 yardos TD-t futott, majd a Baltimore 24-0-ra húzott el a New Englandtõl.

A vasárnapi meccs igazi fénypontja Branch volt, aki a 4. negyedben 20-10-es lemaradásban lévõ csapatát egy 5 yardos TD-vel ajándékozta meg. Miután a védelem puntra kényszerítette a Hollók támadóit, ismét Branch-en volt a sor, hogy négy elkapásával egészen az ellenfél 3 yardos vonaláig segítse klubját. Mivel itt harmadik próbálkozásra sem jött össze a hatpontos, a Patriots 1:51-cel a meccs vége elõtt csak kiegyenlíteni tudott. A hosszabbításban Branch-nek egy 23 és egy 10 yardos elkapása is volt és többnyire ennek köszönhetõ, hogy végül mezõnygól távolságba jutottak a Hazafiak. A WR, touchdownja mellet összesen 98 yardot szerzett az összecsapás alatt, ami azt jelenti hogy egy igencsak impozáns 10,9 yardos átlagot tudott hozni.

A mérkõzés alatt Todd Heapnek és Julian Edelmannek kellett sérülés miatt elhagynia a pályát. Heap Brandon Meriweatherrel történt hatalmas ütközése, Edelmann fejsérülése miatt kényszerült távozni.

Forrás: Pro Football Weekly

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások