A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Stihl 970*250
Tesa 300*300

FOX VISSZASZERZI BECSÜLETÉT?

acapella 640×480

Fotón: John Fox HC, Carolina Panthers

A gondok viszont csak nõnek Carolina-ban, mivel már John Fox vezetõedzõ is bírálta a vezetõség személyi hiányosságait. Fox azzal próbálta az õt kritizálókat is más irányba terelni, hogy csapata meglehetõsen korlátozott büdzsével rendelkezett a holtszezonban. Amikor a héten megkérdezték, hogy bánja-e, hogy nem hozott veterán elkapót a Párducokhoz, õ csak annyit mondott: „Ez nem az én döntésem volt.”

„Azzal kell boldogulnunk, amink van. Itt tartunk. Azokat a játékosokat fogjuk edzeni, akik itt vannak és megpróbáljuk jobbá tenni õket, hogy olyan eredményt érhessenek el, amit mi is szeretnénk” – mondta Fox.

Míg az edzõ megpróbál egy kis távolságot tartani a csapat gondjai és saját maga között, vannak akik másképp látják a helyzetet és õt hibáztatják azért, amiért a dolgok így alakultak. A Panthers sok fiatalt hozott a keretbe idén, és nem is voltak túl nagyok az elvárások velük szemben, de egyes megfigyelõk szerint az edzõi stáb sem végzett valami jó munkát, hogy felkészítse õket.

Nem csoda, hogy Fox hírnevének megõrzésén fáradozik, hiszen szerzõdésének utolsó évébe lépett és valószínûleg a keresettebb edzõk között lesz majd, amennyiben nem sikerül szerzõdést hosszabbítania. Máris pletykálnak arról, hogy az edzõ Oakland vagy Cleveland felé veheti az irányt, ha Tom Cable-t vagy Eric Manginit nem tartja meg csapata. Egyesek viszont a Giants-szel is kapcsolatba hozták, miután 1997 és 2001 között ott szolgált, mint védelmi koordinátor. Ez azonban még odébb van, így Fox egyelõre próbál megtenni minden tõle telhetõt, hogy a Panthers becsülettel fejezze be szezonját.

Még nem lehet tudni, hogy Jimmy Clausen vagy Matt Moore kezd-e a 7. héten, de Fox mindkét QB-nak megadja majd az esélyt a bizonyításra, és Párducok talán megszerzik elsõ gyõzelmüket is, mivel a nem éppen remeklõ 49ers, illetve Rams ellen lépnek pályára a következõ hetekben (bár utána a Saints, a Buccaneers és a Ravens következik).

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások