A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
acapella 970×250
Linea 300*300

KELL A MIAMINAK MÉG EGY PARCELLS?

Acapella 640×480

Fotón: Jeff Ireland GM és Bill Parcells, Miami Dolphins

Parcells ugyan szeptemberben lemondott tisztségérõl, tanácsadóként továbbra is a csapatnál maradt. A szerzõdése szerint viszont az ex-edzõnek csak csettintenie kell és már mehet is, persze csak miután a klub kifizette járandóságát. Ha ez megtörténik, vajon merre úsznak tovább a Delfinek?

Tudomásunk szerint a Dolphins vezetõségének óvatos sejtése szerint Parcells nem várja meg szerzõdésének lejártát, miután Irelandre és a vezetõedzõ Tony Sparano-ra hagyta örökségét. Egyesek szerint a Chiefs egykori CEO-ja, Carl Peterson – aki mellesleg a Miami franchise tulajdonosának, Stephen Ross-nak is jóbarátja – fog betölteni valamilyen Parcelléhez hasonló szerepet a floridai gárdánál. Ez azonban még csak pletyka és amúgy is valószínûtlen, hogy Sparano és Ireland párosa ne kapna még legalább egy szezonnyi idõt, mielõtt Ross egy újabb futball konzultáns után nézne.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások