A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Henkel 970*250
Polacsek 300*300

A 10 LEGJOBB FANTASY PÁROSåTÁS – 6.hét

finn wellness 640*360

Fotón: Anquan Boldin WR, Baltimore Ravens

Anquan Boldin WR, Ravens. Ellenfél: Patriots. Egy elég fiatal New England-i secondaryvel néz szembe, akik az utóbbi idõben elég sok pontot engedélyeztek az elkapóknak.

Rashard Mendenhall RB, Steelers. Ellenfél: Browns. A Celeveland ellen tavaly mindössze 3,5 yardos átlagot hozott össze, de a Steelers nagy valószínûséggel irányítása alatt fogja tartani a meccset, ezért sok labdát fog kapni.

Tony Romo QB, Cowboys. Ellenfél: Vikings. A Minnesota másodvonala meggyengült, vannak sérült CB-k, és a passzsiettetés sem olyan már mint régen.

Chris Johnson RB, Titans. Ellenfél: Jaguars. A múlt héten sokkal jobban futott. Tavaly 311 yardot és 2 touchdownt szerzett ellenük. Kihagyhatatlan a csapatodból.

Antonio Gates TE, Chargers. EllenfélRams. Egy igazi szörnyeteg a pályán, és az ellenféltõl sem kell félnie.

Dallas Clark TE, Colts. Ellenfél: Redskins. A Rézbõrûek eddig tûrhetõen védekezett a tight endek ellen, de a másodvonal verhetõ, és valószínûleg ezt õ ki is fogja használni.

New York Giants védelem. Ellenfél: Lions. A lassú és kissé körülményes Shaun Hill bajban lehet a Giants félelmetes védõfalával szemben.

Reggie Wayne WR, Colts. Ellenfél: Redskins. A Washington másodvonala a második legtöbb fantasy pontot engedélyezte eddig az elkapók ellen. Reggie pedig egy biztos célpont.

Matt Bryant K, Falcons. Ellenfél: Eagles. Holtversenyben vezeti a ligát 12 mezõnygóljával. És az Eagles ellen gyakran lehet szükség rá.

Jay Cutler QB, Bears. Ellenfél: Seahawks. A seattle-i védelem sokkal kevésbé eredményes idegenben, és Cutler két éve ellenük sziporkázott. Õ most azért nem annyira biztos választás, de ha jó napot fog ki, nagyot kaszálhatunk vele…

Fordította: Kocsis Balázs

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások