A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Újház 970*250
Köki 300*300

ISMÉT NYERHET A BUCS A SAINTS ELLEN?

finn wellness 640*360

Fotón: Darren Sharper FS, New Orleans Saints

Akkor a New Orleans már ugyan túl volt egy vereségen, de így is magabiztosan vezette az NFC-t, míg a floridai alakulat számára már csak a presztízs maradt. Aztán egy izgalmas, hosszabbításba torkolló meccsen mégis a lesajnált kiscsapat hagyta el gyõztesen a pályát. Garrett Hartley az utolsó pillanatokban mezõnygól kísérletet hibázott el, majd a ráadásban a Saints védelme egyszerûen képtelen volt megállítani a Bucs drive-ját.

Sok okot felsorolhatunk, hogy miért nyert tavaly decemberben a Bucs, de a valós indok minden bizonnyal a sérülésekben rejlik. Hiszen azon a találkozón nem játszott Jabari Greer CB, Scott Shanle OLB és Jeremy Shockey TE sem. Mindez figyelmeztetõ jelzés lehet a New Orleans számára vasárnap, hiszen Sean Payton csapatát ismét sérülések tizedelik.

A legfontosabb hiányzó Reggie Bush RB lesz, aki ugyan sosem játszik kiemelkedõen, de elég figyelmet leköt ahhoz, hogy a Saints többi támadója elég teret kapjon. Szintén komoly érvágás a vendégek számára, hogy Pierre Thomas RB sem áll rendelkezésükre. A két running back nélkül a New Orleans idén 75 futott yardot produkált meccsenként, amely a kategóriában mindössze a 31. helyhez elég.

Pedig Drew Brees QB statisztikái idén is lenyûgözõek. 2009-ben az irányító megdöntötte a passzpontosság rekordját (70,6%), idén pedig még egy lapáttal rápakolt a korábbi produkciójára (71,4%). Ugyanakkor az egy passzal szerzett átlagos távolsága némileg csökkent (8,5-rõl 7,1-re), ami jól mutatja, hogy a Saints a rövidpasszos játékot kénytelen elõnyben részesíteni.

Érdemes még egy játékost kiemelni, aki ráadásul idén még nem is volt képes pályára lépni. Darren Sharper FS sérülése miatt eddig nem állt a csapata rendelkezésére, és bár a helyén játszó Malcolm Jenkins egyáltalán nem teljesít rosszul, a védelem Sharper hiányával sokat vesztett a labdavadász képességébõl.

Forrás: bucsnation.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások