A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
EfEf 970*250
Linea 300*300

HANGULATBESZÁMOLÓ

Acapella 640×480

Hethessy Zoltán kommentátor volt kíváncsi a hangulatra még a mérkõzés elõtt: a hangorkánból az derült ki, hogy talán több a Wolves szurkoló, de a Tigers fanatikusai centralizáltabban helyezkedtek a lelátón, mondhatnánk igazi B-középpel érkeztek.

Hamar kiderült, hogy zajkeltõ eszközökbõl nem lesz hiány, dobok, dudák, kürtök, hangspray-k sõt még egy-két vuvuzela is hallatszódott a nézõtérrõl.

A meccs kezdete elõtt Cheerleader-show és Demeter György énekes minikoncertje szórakoztatta a közönséget, majd a Himnusz idejére elcsendesült a pálya. 

A pénzfeldobást a Tigers nyerte, ekkor még hangosak voltak a nyíregyházi nézõk, de ahogy haladt elõre a mérkõzés és húzott el a Wolves, a „B-közép” úgy csendesült el. A kezdeti lelkesítõ kiabálást felváltották az elégedetlen, „ezt én is jobban csináltam volna” megszólalások, de az elsõ first downnál minden Tigers szurkoló „visszapártolt” csapatához. A Farkasok szurkolói viszont egyre jobb hangulatba kerültek, a félidõ végén már inkább az õ hangjukat lehetett hallani.

A pártatlan szurkolók viszont már temetik a Tigerst, egy Budapest Cowboys fanatikus a sajátjait követeli, szerinte õk jobban meg tudnák szorítani a másik fõvárosi csapatot. Egy-két alkoholgõzös Tigers bekiabálás még hallatszik: „Küzdjetek!” Talán az õ kitartásuk lelkesedést önthet a kedvetlenül levonuló nyírségiekbe a második félidõben.

Tudósító: Zahovay Ádám, PFM

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások