A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Lufi 970*250
EfEf 300*300

ELTÖKÉLT VÉDELEM

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: DeMarcus Ware OLB, Dallas Cowboys

Tavaly a Cowboys védõi remek produkciót nyújtottak szinte az egész szezonban. Talán 2009 volt az az esztendõ, amikor a Wade Phillips által irányított egység a legjobb teljesítménnyel rukkolt elõ. Most azonban csak nyomokban emlékeztet egy évvel ezelõtti önmagához a védelem.

Anthony Spencer OLB szerint a gárda képes lesz ismét felnõni a feladatokhoz. „Hasonlók leszünk, mint tavaly. Most csalódottak vagyunk, de ezek ugyanazok a srácok, akik korábban voltak. Egyszerûen muszáj lesz összekapnunk magunkat” – értékelt a védõ.

Idén a futás elleni védekezésben eddig komoly problémák mutatkoznak. Az ellenfél running backje többnyire nem kapnak 1-2 yardnál többet, de olykor Chris Johnson (Titans) és Arian Foster (Texans) is képes volt túljárni a védelem eszén, és több közepes és hosszú futással megtréfálni a dallas-i egységet.

„Pedig nagyon konzisztensen játszunk. Így nagyon frusztráló, hogy egyes futók megtalálták a réseket, és szétszedtek bennünket” – folytatta Spencer. „Még lelkiismeretesebben kell végeznünk a munkánkat a folytatásban. És ha mindenki fokozza a teljesítményt, nem kell aggódnunk többet” – tette hozzá.

A passzsiettetés ellenben igen hatékonyan mûködik, amelyhez Spencer mellett DeMarcus Ware is nagyban hozzájárul. „Ha lehet, még többet kell itt is kihoznunk magunkból, de ezen a ponton nem lehetünk elégedetlenek. Tudjuk, hogy bármikor elõhúzhatjuk a passzsiettetést” – mondta a linebacker, majd így összegzett: „Úgy vélem, minden megteszünk azért, hogy ismét remek védelem legyen Dallas-ban. Mindig nem jönnek össze a dolgok, de a következetesség meghozza majd a gyümölcsét.”

Forrás: profootballweekly.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások