A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Roche 970*250
acapella 300×300

BESZÉDES SZÁMOK / 5. hét – Mark Sanchez

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Mark Sanchez QB, New York Jets

Sanchez karrierje során eddig egy teljes szezont, valamint az idén 5 fordulót töltött el az NFL-ben. Érdemes összehasonlítást tenni, hogy néhány meghatározó irányító ennyi idõ és meccs alatt (21 találkozó) milyen számadatokat tudott felmutatni. A ma is aktív irányítók közül a ligába való bekerülését követõ elsõ 21 meccse közül valamennyin csak Matt Ryan, Joe Flacco és Peyton Manning szerepelt. Közülük rating alapján az atlantai Ryan teljesítménye volt a legjobb, aki az adott idõszak összecsapásain 89,8-as statisztikát ért el, és 25 touchdown mellett csak 15 interceptiont dobott.

Mark Sanchez a lehetséges találkozói közül egyet kihagyott, és a 20 meccsen 71,3-as ratinget jegyzett, ami 20 touchdownt és 20 interceptiont foglalt magába. Önmagában ez nem egy kiemelkedõ adat, de ha hozzátesszük, hogy a tavalyi idényt még 12/20-szal fejezte be, jól látható, hogy a Jets üdvöskéjének passzai közül idén még nem halt el egy sem az ellenfél kezei között. Érdekes megemlíteni Peyton Manning nevét is, aki 1/1-es pickként került 1998-ban a ligába, és az elsõ 21 összecsapásán 37 touchdown mellett 35 interceptiont produkált.

Ha az aktív irányítók közül a legjobb elsõ 21 meccses karmestert keressük, úgy nem nehéz a dolgunk. Ben Roethlisberger, a Steelers balhés játékosa már karrierje korai idõszakában is be lett dobva a mélyvízbe, amely során kiderült, hogy Big Ben képességei nem hétköznapiak. Igaz, hogy 3 alkalommal hiányzott a pittsburgh-i alakulatból, de 18 pályára lépése során 103,9-es ratingje valóban a párját ritkítja, nemkülönben a 24/11-es TD/INT mutatója.

Forrás: denverpost.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások