A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Henkel 970*250
EfEf 300*300

BATMAN A ROSSZFIÚ

Acapella 640×480

Fotón: Terrell Owens WR, Cincinnati Bengals

Tavaly óta a játékosok és az edzõk számára tilos a meccsek elõtt 90 perccel az úgynevezett social-networking oldalak használata, ezek közé tartozik például a facebook és a Twitter is. Másfél év alatt eddig egyetlen játékos sértette meg a szabályozást, mit ad Isten, éppen T.O. avagy Batman csapattársa és segítõje, Robin, ismertebb nevén Chad Ochocinco volt az. Az NFL mókamestere az idei elõszezonban tweetelt a szünetben, ami elég drága mulatság volt, ugyanis 25000 dollárt fizetett azért a pár karakterért.

Ezúttal Owens húzta ki a gyufát, miután egy órával a meccs elõtt a következõ üzenetet küldte fel a világhálóra: „Egy szerencsés rajongó, aki az én mezemet viseli, ma kap egy Ocho Cinco és általam is dedikált labdát. Az asszisztensem majd kiválaszt! Sok szerencsét!” A kiváló elkapó azzal védekezik, hogy az üzenet nemes célokat szolgált, de ez valószínûleg nem fogja érdekelni a liga képviselõit. T.O. elmondta, hogy korábban el akarta küldeni a tweet-et, ami egy kenyai jótékonysági projekttel kapcsolatos, de késésben volt és otthon felejtette a mobilját. Mikor erre rájött, visszaküldte asszisztensét a telefonért, aki a Paul Brown Stadionba vitte azt, ahonnan az elkapók melegítése alatt elküldte az üzenetet.

A veterán wide receiver egyébként büntetést vár a ligától, de ennél nagyobb bajba is kerülhet, ugyanis Marvin Lewis vezetõedzõnek külön szabályozása van a social-networking oldalak használatára vonatkozólag: az egész stadion területén tilos használni a Twittert, idõponttól függetlenül. A Bengals egyébként 24-21-es vereséget szenvedett a Buccaneers ellen, igaz, Owens-t nem nagyon érheti kritika, ugyanis 102 yarddal és egy TD-vel gazdagította csapatát, amivel messze kiemelkedett az elkapók közül.

Forrás: NFL.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások