A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Perfect Look 970*250
Finn wellness 300×300

VJ MÉG MINDIG NEM MEGY A RAMS-BE

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Vincent Jackson WR

Nincs szerencséje Sam Bradfordnak, ugyanis az idei draft 1/1-e mellõl sorban dõlnek ki az elkapók. Donnie Avery még a szezon kezdete elõtt szenvedett térdszalag szakadást, így a Rams sérültlistára helyezte. A harmadik héten Dominique Curry követte társa példáját, ugyanazzal a sérüléssel szintén IR-re került. Az Avery sérülésével induló pletykák ekkor már szárnyaltak, de a Rams folyamatosan tagadott, a szóbeszéd pedig elhalkult.

A múlt héten a Moss trade-el és a Pats Branch iránti érdeklõdésével már nem nagyon maradt olyan csapat, amelyik ekkora WR hiánnyal küszködne, ráadásul a Lions elleni megsemmisítõ vereség alkalmával az eddig jól játszó Mark Clayton is kidõlt, idén már biztosan nem lép pályára. Érthetõ tehát, hogy újra kapcsolatba hozták a két csapatot, hiszen a hétvége elõtt zsinórban két gyõzelmet is begyûjtõ Rams elég nagy bajban van. Egy biztató játékot mutató irányító nem fogja tudni kirántani a franchise-t a válságból, ha nincs olyan, akinek passzolhatna.

Öt elkapója maradt a Kosoknak: a visszahordásokért felelõs Danny Amendola, a korábbi Falcon, Laurent Robinson, a tavaly Philly-bõl elhozott Brandon Gibson, az újonc Mardy Gilyard és a gyakorlóegységbõl felhozott Denario Alexander. Az öt wide receivernek együttesen eddig 183 elkapása és 6 touchdownja 64 meccsen, ami nem nevezhetõ túl nagy tapasztalatnak. A tragikus kép alapján talán valóban logikus lenne trade-elni Jacksonért, de mivel a Bolts egészen irreális árat szabott érte (két második körös, egyes források szerint egy második és egy harmadik körös cetli), nem róható fel a Ramsnek, hogy nem ugranak bele az üzletbe.

Pedig VJ-nek lassan tennie kellene valamit, ugyanis hat meccsen pályára kell ahhoz lépnie, hogy beleszámolják ezt az évét is az NFL tapasztalatba, aminek köszönhetõen korlátozás nélküli szabadügynök lehet. Mivel az esetleges aláírás után még eltiltásra is számítania kell, a nyolcadik hétig (október 31.) meg kell születnie a döntésnek. Jackson bizonyára nem szívesen írna most alá a Chargers-hez, hiszen jelenlegi tendere „csak” hatszáz ezer dollárról szól, õ pedig 8 millió körül szeretne keresni évente. A San Diego viszont nem akar engedni az árból így könnyen lehet, hogy rajtuk marad a magas játékos. A pletyka pikantériája egyébként, hogy a hírbe hozott alakulatok éppen egymással meccselnek majd a hétvégén.

Írta: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások