A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Tesa 970*250
Gancia 300*300

SZOKÁSOS COLTS BESZÁMOLÓ

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Anthony Gonzalez WR, Indianapolis Colts

A Colts mindig egy nappal hamarabb hozza nyilvánosságra sérültjeit, mint a többi a csapat, ezzel pedig több idõt ad az aktuális ellenfelének a konkrét felkészülésre. Elsõre talán meggondolatlanságnak tûnik ez a húzás, de ha azt vesszük, hogy így a hétvégi pörgés utáni uborka-kedden mindenki a Colts sérültjein csámcsog, akkor PR szempontból megéri különcködni. Arról nem is beszélve, hogy a Fantasy tulajdonosok is imába foglalhatják az Indianapolis nevét, hiszen már kedden elkezdhetnek gondolkozni, hogy hogyan pótolják az esetleges sérülteket, így elhalászva a legjobb free agenteket a többiek elõl.

A Colts szurkolóit viszont bizonyára nem villanyozza fel, hogy a csapat már kedden közli a rossz híreket, ugyanis továbbra sem állnak jól sérültek terén. Az a tény például, hogy Bob Sanders bicepszín sérülésével nem került IR-re, megmutatja, hogy az Indy nem áll túl jól safety-k terén. Annak ellenére, hogy Sanders hétfõn már elkezdte a visszatérés hosszú folyamatát, biztosan nem léphet pályára vasárnap. A harmadik hét óta lábsérüléssel küszködõ Kavell Conner LB sem lesz ott a Redskins elleni vasárnap esti rangadón, az idén a hetedik körben draftolt fiatal játékos kétszer kezdett már idén (ez az LB sor állapotáról is árulkodik), így az õ hiánya is komoly érvágás.

Még nagyobb volt a gond a legutóbbi meccseken WR poszton. Reggie Wayne eddig alulmúlja önmagát, Pierre Garcon és Austin Collie pedig kisebb-nagyobb sérülésekkel küzdöttek. A helyükre pályázó Anthony Gonzalez már az elsõ héten kidõlt, így igencsak szedett-vedett volt a WR-corp még ha ez a statisztikákon nem is látszott meg. Az egyetlen jó hír, hogy Gonzalez megkezdhette a „pályán végzett edzésmunkát” habár igencsak limitált formában. A helyzet az Indy vezetõit is aggasztotta, ezt jelezte, hogy – mint kiderült – bejelentkeztek a Skins által kivágott Devin Thomasért, akit azonban a waiver-listán „elõkelõbb” helyen szereplõ Panthers húzott be.

A sérülésekkel kapcsolatos problémák tehát nem látszanak megoldódni a csapatnál, ami idén akár végzetes is lehet, hiszen a csoportban pillanatnyilag mindenki 3-2-vel áll és a Colts 0-2-es divíziómutatójával nincs nyerõ helyzetben a szoros versenyben. Az idén hullámvasutazó Redskins ellen kötelezõ a gyõzelem, utána a bye weeken majd lesz idõ nyalogatni a sebeket és felkészülni a minden bizonnyal sorsdöntõ Texans elleni visszavágóra.

Forrás: ProFootballTalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások