A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Lufi 970*250
Heszperidák 300*300

IDÉN VÉGRE TÖBBESÉLYES LESZ?

Acapella 640×480

Fotón: Donovan McNabb QB, Washington Redskins

A lista élén továbbra is Peyton Manning áll, de ezt biztosan nem a hétvégén nyújtott produkciójával érdemelte ki. Az egyetlen pozitívum vele kapcsolatban az volt, hogy nyertes csapat tagjaként vonulhatott le a pályáról, igaz korábban oroszlánrészt vállalt pontszerzésben mind a gyõzte, mind a vesztes meccseken. Valahol a többiek hétvégi teljesítményét is minõsíti, hogy senki sem tudta beelõzni az Indy rosszul játszó sztárját, ha így folytatja, még másoknak is lehet esélye az MVP címre.

A legutóbbi megállapítást tovább erõsíti az a tény, hogy a bye week-en lévõ Pats irányítója, Tom Brady maradt a második, annak ellenére, hogy korábbi kedvenc játékszerét, Randy Moss-t eltrade-elte a csapat. Nem meglepõ, hogy a harmadik helyen is QB van, az viszont annál inkább, hogy Donovan McNabb a bronzérmes. Véleményem szerint kiderült, hogy ez a Packers (vagy a sérülések miatt, vagy nem, de) nem olyan erõs, mint azt sokan várták, így én nem érzem indokoltnak Supa5 elõkelõ helyezését. Helye van a legjobb tíz jelölt között, de talán nem ilyen magasan, hiszen a statisztikái sem annyira fényesek.

A negyedik helyen újra egy bye-weekrõl visszatérõ játékos kapott helyet, Rashard Mendenhall személyében. Érdekes, hogy játék nélkül ugrott elõre a hatodik helyrõl, hiába voltak tehát izgalmasak a hétvégi meccsek, kiemelkedõ egyéni teljesítmények nem nagyon voltak. Az ötödik Mark Sanchezé sem volt az, hiába nyert a csapata. Az elõkelõ helyezésnél sokat nyom a latba, hogy õ az egyetlen, minden meccsen játszó QB idén, aki még nem dobott interceptiont, ha meglesz az elsõ, valószínûleg visszaesik majd. A hatodik helyen Kyle Orton áll, aki Phillip Rivers-szel idén komolyan ráutazik Dan Marino rekordjára. Azért Orton van a listán és nem Rivers, mert a Broncos még akár profitálhat is irányítója kiváló teljesítményébõl, a Chargsersben viszont szinte 52-en vannak Rivers ellen. Az elsõ védõre a hetedik helyig kellett várni. Julius Peppers idén nem villog annyira sackek tekintetében, de nagyon változatosan játszik. Hol sérülést okoz (nem volt sem szándékos, sem szép, de hasznos volt Stafford kiütése), hol büntetéseket harcol ki, néha pedig, mint azt hétvégén is tette, leszed egy interceptiont. Emellett azzal, hogy ketten vigyáztak rá, lehetõvé tette Israel Idonije-nek, hogy 3 sacket csináljon a Panthers ellen.

A nyolcadiktól tizedik helyen tanyázók közül egyedül a kilencedik Chris Johnson nem visszaesõ. A futó oroszlánrészt vállalt a Dallas ellen, újra kezd visszatalálni a 100+-os meccsekhez. Az nagyon valószínû, hogy nem lesz meg neki az újabb 2000-es szezon, de egy rájátszás-részvétel biztosan megvigasztalná. A nyolcadik és a tízedik helyen két vesztes irányító, Drew Brees és Aaron Rodgers tanyázik. Mindketten papírforma gyõzelemre készültek, de nem tudták gyõzelemre vezetni csapatukat, sõt fontos szituációkban hibáztak. Kicsit talán szigorú ez a leminõsítés, de tény, hogy nem tûnnek annyira sebezhetetlennek, mint a szezon elõtt, ez pedig jót tehet az ellenfeleknek.

A listáról lemaradtak ugyan, de beugrásra várnak a következõ játékosok: Arian Foster RB, Houston Texans, Clay Matthews OLB, Green Bay Packers, Ray Rice RB, Baltimore Ravens, Phillip Rivers QB, San Diego Chargers és Matt Ryan QB, Atlanta Falcons.

Forrás: ProFootballWeekly.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások