A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
EfEf 970*250
Roche 300*300

AZ NFL IS KIPIPÁLVA

finn wellness 640*360

Az Adidas AG tulajdonában levõ Reebok így egy évtizedes kapcsolat után elköszön majd a ligától, helyette a college footballnak már régóta szállító amerikai sportszergyártó veszi vissza a hatalmat. A Nike a kilencvenes évek közepéig már szállított az NFL-nek, manapság is lehet még találni például Manning, vagy Moss nevével ellátott mezeket, amiket még a pipás cég gyártott.

A döntés nyomán megnyugodhattak az amerikai rajongók, ugyanis sokan attól féltek, hogy ha az Under Armour szerezte volna meg a mezgyártások kizárólagos jogát, komolyan felmentek volna a szerelések árai. Mi, magyarországi rajongók pedig azért örülhetünk a váltásnak, mert így az elsõ idõkben valószínûleg fillérekért lehet majd hozzájutni a korábbi Reebok logóval ellátott mezekhez az internetes oldalakon és a turkálókban.

A Chicagói ülésen azt is bejelentették, hogy a New Era gyártja majd a pályán viselt fejfedõket, a pályán kívüli rajongói sapkákat pedig a ’47 Brand készíti majd. Az Under Armour megmarad az indianapolis-i NFL Scouting Combine beszállítójának, a rajongóknak kiszórt termékekért pedig a Gill és a VF lesz felelõs. A fiataloknak készült szerelések gyártásának jogát az Outerstuff nyerte el.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások