A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Újház 970*250
acapella 300×300

MOZGÁS A BILLS-NÉL

finn wellness 640*360

Fotón: Shawn Nelson TE, Buffalo Bills

Hétvégén már kezdõdik a hatodik játékhét, és ismét elmondhatjuk, hogy a Bills megint új játékoskerettel vág majd neki a következõ meccsnek. Aktiválták Shawn Nelsont (TE) az 53 fõs keretbe, de hogy legyen neki hely, lapátra tették a külsõ LB poszton szereplõ Chris Ellis-t. Nelsont ágyéksérüléssel mûtötték még szeptemberben és múlt héten már részt vett néhány edzésen, igaz akkor is csak óvatosan dolgozott, nem is tûnt úgy, hogy csatasorba állhat majd vasárnap. Látva, hogy a csapat nélküle nem igazán tud gyõzelmet aratni, Nelson minél hamarabb szeretne ismét a pályán lenni társai mellett- adja hírül a csapat hivatalos honlapja. „Mindegy, hogy mikor látja az ember így küzdeni és küszködni a csapattársait, minél hamarabb szeretne a pályán lenni. Azt remélem, hogy bárcsak a pályán lehetnék már! Viszket a tenyerem és minden porcikámmal szeretnék már egy igazán jó play-t csinálni. Ekkor döbben rá az ember, hogy mennyire szereti a játékot és csapattársait és, hogy mennyire szeretne gyõztesként távozni a pályáról” – nyilatkozta a tight end. A hír szerint még legalább két hétig kell nyugton maradni a támadónak, hiszen még nincs játékképes állapotban. Ha minden igaz, akkor a bye weeken fog formába kerülni a játékos, így a hetedik játékhéten már láthatjuk majd játszani.

Ejtsünk azért szót a távozó játékosról is. A Bills 4-3-ról átállt 3-4-re, így a korábban defensive end poszton játszó Ellis új posztra került, külsõ LB lett. Mindent megtett, hogy sikeres legyen posztváltása, és a szezonnyitón úgy tûnt, hogy van némi esély erre: megszerezte élete elsõ sackjét és öt egyéni szerelést mutatott be. Azóta minden egyes meccsen pályára lépett, de láthatóan nem volt képes hozni az elvárt szintet.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások