A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Polacsek 970*250
Becmol 300×300

A HÉT NYERTESE / 5. hét – Az arizonai gárda védelme

finn wellness 640*360

Fotón: Dominique Rodgers-Cromartie CB, Arizona Cardinals

Az arizonai gárda – számomra meglepõ módon – 30-20 arányban vert a New Orleans Saints-et, a legutóbbi Super Bowlt megnyerõ csapatot. Több szempontból is érdekesnek bizonyult a találkozó (melynek összefoglalóját a kedves olvasó is megtekintheti az nfl.com-on): elõször is egy draftolatlan újonc QB sétált a pályára kezdõként, másodszor a Cardinals védelme hatalmasat alkotott, harmadsorban pedig azért, mert Drew Brees olyan dobásokat rontott el, amilyeneket nem szokott.

De nézzük szépen sorban a dolgokat. A szóban forgó újonc irányító Max Hall, aki Derek Anderson helyét vette át a kezdõ QB poszton, hogy 27 próbálkozásból 17-et teljesítsen és 168 dobott yarddal zárja a meccset, mely egyben bemutatkozó meccse volt. Ezen kívül sok jót nem tudnék elmondani róla, volt két fumble-je, az egyiket az egyik támadó kapott fel a földrõl és futott be vele a végzónába, Hall-nak TD-t érõ átadása nem volt, ellenben dobott egy interceptiont. A gyõzelemtõl eltekintve nem éppen fényes bemutatkozás.

Hall éppen ezért nagyon hálás lehet csapatának védõire, akik egész végig domináltak a meccsen. Háromszor halászták le a levegõbõl Bress passzait (Lenon, Rodgers-Cromartie és Toler), valamint Haggans-nek volt egy kierõszakolt fumble-je is. Rhodes és Washington egyaránt 6-6 szereléssel zárta a meccset. Ami érdekes volt számomra, hogy akármilyen jók voltak sacket nem tudtak begyûjteni az arizonai pass rusherek.

Úgy tûnik, mintha Szenteknél nem mozogna valamit megfelelõen a tavaly oly gondosan összerakott gépezetben, jelenleg csak három gyõzelemmel rendelkeznek, ami számomra igen meglepõ, de nem aggódok miattuk, hiszen az igen gyenge NFC Nyugattal vannak összesorsolva.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások