A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Acapella 970×250
Linea 300*300

A BULLDOGS NEM ADJA FEL

acapella 640×480

Idén újra szervezõdik a Bulldogs. Miután a juniorok háromnegyede faképnél hagyta a csapatot, ezért egyre soványodó kerettel tudott csak a csapat kiállni a 2010-es szezon meccseire. A Wolves elleni találkozó elõtt néhány újabb játékos dobta be a törölközõt, de a keménymag megmaradt és kiállt a bajnokok ellen. 

Ezt a helyzetet próbálják a holtszezonban megváltoztatni a vezetõk. A jövõ évi kezdésre, 45-50 fõre szeretnék felduzzasztani ismét a  csapat létszámát.

Jövõre a kialakult játékos-állománytól és a DIV II.-es szerepléstõl teszik majd függõvé, hogy megcélozzák a DIV I.-et, vagy maradnak inkább az alsó divízióban. Addig azonban még nagyon sok idõ van hátra és a Kutyák folytatják a felkészülést Czuprik Zoltánnal, Kassai Attilával és a Szatmári testvérekkel az edzõi posztokon. Az éppen családi okok miatt az Egyesült Államokban tartózkodó Russ Molzahn vezetõedzõ visszatérésérõl még egyelõre nincs biztos információ. 

Kérdésünkre, a csapat egyik vezetõje egyértelmûen cáfolta, hogy a Bulldogs feloszlana vagy beolvadna egy másik budapesti csapatba.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások