A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Újház 970*250
Acapella 300×30

KEVÉSBÉ ÓRIÁS BLOKKOK

finn wellness 640*360

Fotón: Mitch Petrus és Adam Koets OL, New York Giants

Shaun O’Hara (C) augusztus óta küzd sérült bokájával, ami miatt minden bizonnyal a holnapi mérkõzést is ki kell hagynia. A helyzetet tovább súlyosbítja , hogy cseréje, Adam Koets is sérülést szenvedett (térdszalag). Bár egyelõre minden jel arra utal, hogy Koets fog kezdeni a Texans ellen, a new yorkiak egy hajszálra vannak attól – konkrétan egy sérülésnyire –, hogy az egész fal megkavarodjon. Vészhelyzet esetén valószínûleg Rich Seubert (LG) a center posztjára kerülne, ami Diehlt az LG posztra csúsztatná, Shawn Andrews-t helyezve a bal oldali tackle szerepébe. Seubert nem igazán játszott centert az elmúlt évek során, és bár Diehl négy különbözõ poszton is helyt tud állni, Andrews soha nem lépett pályára LT-ként. Mivel a minõségi cserének számító Will Beatty (OT) is kénytelen egy hónapot pihenni lábfejsérülése miatt, a Giants mindössze néhány play-re van attól, hogy támadófala teljesen elkeskenyedjen.

Probléma viszont nem csak az elsõ sorral van, ugyanis az igencsak hatékony blokkolónak számító Madison Hedgecock (FB) is sérült, és a pótlására szánt Bear Pascoe-nak (TE) sincs sok tapasztalata a fullback poszton.

A Giants próbál olyan csapattá válni, ami megbízható és erõs futásairól híres, Tom Coughlin gárdájának azonban muszáj a hatékony passzjáték még akkor is, ha megvan a tehetségük, hogy a talajon szerezzenek first downokat. Szeretik futtatni az órát, és erõbõl továbbvinni a labdát, de a csapat jelenlegi egészségi állapota a legfontosabb blokkoló pozíciókban azért eléggé megnehezíti saját identitásuk megtartását.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások