A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Becmol 970*250
Lufi 300*300

JENKINS A TERMINÁTOR

Acapella 640×480

Fotón: Kris Jenkins NT, New York Jets

Kenny McKinley halála után talán Kris Jenkins elsõ fordulós sérülése volt az idény legszomorúbb eseménye. A Jets kiváló nose tackle-je tavaly hat meccsen tudott pályára lépni, majd a Bills elleni csoportmérkõzésen elszakadt a szalag a bal térdében. Egy harminc éves játékosnál ez nem jelent túl sok jót, de Jenkins visszaküzdötte magát és idén már újra õ kezdett a Jets védelmének közepén. Még egy negyedet sem töltött a pályán a Ravens elleni szezonnyitón, amikor Le’Ron McClain szerelése közben újra elszakadt a bal térdszalagja. Jenkins percekig feküdt a mûfüvön és bár Rex Ryan meccs után még abban reménykedett, hogy az MRI után megnyugodhatnak a szurkolók, a hét folyamán olyan hírek láttak napvilágot, hogy a sérültlistára tett játékos számára a sérülés nem „csak” season-ending, hanem career-ending, vagyis be kell fejeznie játékosi pályafutását.

Azonban, mint kiderült, Kris Jenkins-t nem olyan fából faragták, hogy csak úgy feladja: Greg Bishop, a New York Times újságírója twitteren tudatta a világgal, hogy a Jets NT-je megpróbálja kitölteni következõ idényre szóló szerzõdését és visszatér jövõre. Két sérülés két éven belül ugyanabban a térdben nem sejtet túl sok jót, de ezzel Jenkins is tisztában van: „Ismeretlen vizekre evezek. De azon a ponton vagyok, amikor nem érdekel, hogy ki mit gondol. Ott akarom hagyni a nyomomat a játékon.” Nos, attól nem kellene félnie, hogy elfelejtik, hiszen négyszer Pro Bowler (tulajdonképpen minden évben beválasztották a legjobbak közé, amikor mind a 16 meccsen kezdeni tudott), de természetesen nem bánjuk, ha még egyszer meg szeretné mutatni, hogy a legjobbak közé tartozik és 2011-ben újra visszatér.

Forrás: ProFootballTalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások