A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Lufi 970*250
EfEf 300*300

HAZAFI NADRÁG NÉLKÜL

Acapella 640×480

Fotón: Tom Brady QB, New England Patriots

A Patriots tulajdonképpen aprópénzért megvált Randy Moss-tól, hiszen egy harmadik kör és egy kompenzációs pick nem túl nagy ár Brady legbiztosabb célpontjáért. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a Pats az utóbbi idõben elég átgondolatlanul draftolt, akkor azt is mondhatjuk, hogy a legjobb az lett volna, ha játékost kérnek ellenértéknek. Mindenesetre a trade megtörtént és mindenki Brady reakciójára várt, akitõl kiborulást sejtettek. Ehhez képest a háromszoros Super Bowl gyõztes irányító csendben tudomásul vette a WR távozását, szólt pár kedves szót és ennyi.

Én nem vagyok NFL játékos, de azt gondolom, ha a szezon elõtt kiharcolok egy óriási szerzõdést, én vagyok a csapatom legjobbja és a diviziónkban rajtunk kívül még két csapat is 3-1-el áll, akkor szót emelhetnék az ellen, hogy a legjobb elkapómat elcseréljék. Brady viszont nem szólt semmit, legalábbis a média felé nem. Arról sem nyilatkozott, hogy szeretne-e új célpontot Moss helyére és ha igen, akkor kit. Úgy látszik, hogy a csapatnál a döntések kizárólag az edzõi stáb, leginkább Bill Belichick kezében vannak, õ viseli a nadrágot, nem a csapatot már többször is a hátán cipelõ Brady, akinek elég, hogy nyugodt környezetet biztosítanak a játékhoz. A média Deion Branch-et és Vincent Jacksont hozta hírbe a Hazafiakkal, könnyen lehet, hogy a tavaly draftolt Brandon Tate ideje még nem jött el a csapatnál. Ilyenkor úgy illik, hogy az irányító véleményét is kikérjék, hogy kivel tudna a legjobban együttmûködni, de azon sem lepõdnék meg, ha Brady nélkül döntenének. Persze az is lehet, hogy a külsõségekre nagyon ügyelõ franchise egyszerûen nem engedi kiszivárogni a kisebb-nagyobb ellentéteket az öltözõbõl, Brady pedig jól játssza a szerepét. A család területén viszont szó sincs színjátékról, mint kiderült, Brady igazi papucs.

Tom kisfiús frizurájáért ugyanis felesége, Giselle Bündchen a felelõs, az exszupermodell nem is engedi levágatni a sztárjátékos haját. Az amerikai médiában már csak „Justin Beiber-frizurának” nevezik hajkoronáját, ami azért ciki, mert a sörény névadója egy 16 éves kanadai R’N’B énekes tinibálvány. Én megvallom õszintén, nem tudtam, hogy kihez is hasonlítják Brady-t, de elnézve az utóbbi idõben készült sisak nélküli képeket, tulajdonképpen még jóindulatú volt vele a média, hogy az említett kissrácról nevezte el a félhosszú üstököt. Ha nekem kellett volna hasonmást találnom, nálam Brady egy másik kanadaira, Jim Carrey-re „hajaz” a Dumb és Dumberbõl.

Ha ez még nem lenne elég az NFL papucsa címhez, pár napja lencsevégre kapták a párt, amint éppen kocsiba ül és a sofõr mellett bizony az ex-szupermodell feleség ült az anyósülésen, Brady-nek be kellett érnie a hátsóüléssel. Ezek után azt gondolom nem csoda, hogy Brady ilyen szinten teljesít a pályán, hiszen talán a foci az egyetlen olyan terület az életében, ahol önmagát adhatja és kiélheti az esetleges elfojtott dühöt. Lehet, hogy éppen ezért villámlik a szeme minden sisakfelvételkor…

Forrás: yardbarker.com és proofootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások