A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
M-gel 970-250
Polacsek 300*300

FANTASY ÉRTÉKELÉS – 4. hét

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Michael Vick QB, Philadelphia Eagles

Vick értéke az utóbbi idõben, mint fantasy játékos, rettenetesen sokat emelkedett. Nemcsak azért, mert nagyon jól uralta a légteret, és 6 touchdownt is dobott, hanem mert futásaival jelentõsen növelte a fantasy pontjainak a számát. Kolb most megkapta a lehetõséget, hogy bizonyítson, de eddig nem mutatott többet lagymatag játéknál. Igaz, még ebben a szezonban nem is tudott végigjátszani egy egész meccset. De eddigi hibái viszonylagos aggódásra adnak okot. Ha lehet kerüljük a továbbiakban, amíg be nem bizonyítja, ténylegesen van benne potenciál.

 Darren McFadden a Raiders-Texans meccset el kellett hogy hagyja a második félidõben egy térdínsérülés miatt, hirtelen megálljt parancsolva a szezonjának. Mielõtt ki kellett volna szállnia, addig 129 yardot szorgoskodott össze a scrimmage line-ról. (Nagy javulás ez a 7 futásból és 3 yardból álló múlt heti szerepléséhez képest). Michael Bush 40 yardott futott 7 futásból, Oaklandben, úgy néz ki õ nagy hasznot tud húzni abból, ha McFadden nincs a pályán.

Clinton Portis úgy tûnt minden egyes porcikáján megsérült a Philly-Washington meccs alatt, amíg egy ágyéksérülés végleg le nem küldte a pályáról. Ryan Torain egyedülállóan jól teljesített, 70 yardot futott, és egyszer a célterületre is be tudott törni. Vedd be a csapatodba Torain-t és reméld hogy egészséges marad.

Austin Collie megszerezte a várt TD-jét a Jacksonville ellen, a tizediket az utóbbi 12 meccse alatt (a rájátszással együtt). De Reggie Wayne okozta a legnagyobb sérüléseket a Jaguars felhasználóbarát secondary-ja ellen. Wayne karrierrekordot jelentõ 15 elkapással és 196 yarddal fejezte be a meccset. A Colts támadósora megtette a magáét vasárnap, 28 pontot szerezve, de a védelem nagyon rossz volt. A Jacksonville 174 futott yarddal fejezte be a mérkõzést, és Maurice Jones-Drew végül is három számjegyû yarddal végzett, valamint kétszer tiszteletét tette az end zone-ban. David Garrard-nak szokatlanul jó fantasy napja volt, 163 yardot passzolt, egyszer MJD-nek és Marcedes Lewis-nak is hatpontot érõen kézbesítve a disznóbõrt. Ráadásul egyszer még saját maga is futott egy TD-t.

Nem vagyok teljesen  biztos abban mirõl álmodnak a rúgók, de Josh Scobee nagy valószínûséggel átélte a múlt héten. Bevágott egy 59 yardos mezõnygólt, ahogy az óra lejárt, hozzásegítve csapatát a 31-28-as gyõzelemhez.

Max Hall fogja megkapni a kezdést a Cardinals ellen vasárnap, ugyanis Derek Anderson egy csõdtömeg volt az elõzõ meccsen. Hall-t jelenleg nincs értelme használni, elsõ kezdésén ugyanis nem számíthatunk tõle hatalmas kezdésre, de érdemes felvenni õt a listánkra, akit érdemes figyelni.

Az Eagles engedte a legtöbb fantasy pontot a tight endekkel szemben tavaly, nem volt meglepõ, hogy a hétvégén Chris Cooley is utat talált a célterületükre. Fred Davis-nek is volt egy nagy lehetõsége, de valahogy menet közben elfelejtett futni, és McNabb túldobta õt.

Valamilyen érthetetlen oknál fogva, Arian Foster nem tette a lábát a pályára a második negyed közepéig. A távollétében Derrick Ward egyszer touchdownt is szerzett, de Foster behozta a lemaradást egy 74 yardos pontszerzõ futással a harmadik negyed elején.

Philip Rivers majdnem tökéletesen játszott, Antonio Gates-t kétszer is megtalálta az end zone-ban. Ryan Matthews sérülése miatt Mike Tolbert kapta meg a futásokat.

Joe Flacco eddig már kapott bõven a fantasy közönségtõl kritikákat, de a Ravens meccsgyõztes drive-jában jócskán rácáfolt a kritikákra. Flacco ijesztett, hogy T.J. Houshmandzadeh tisztára játszhassa magát, így a Baltimore-nak lett egy könnyû touchdown-ja.

Aaron Rodgers elsõ kilenc passzából három touchdownnal végzõdött, amin Donald Driver, Jermichael Finley és Greg Jennings osztozott. Utána már a Packers védelem súlyos pontokat nyelt be. Shaun Hill 331 yardot passzolt, Megatron (Calvin Johnson) hat passzt kapott el 86 yardért és két TD-ért, valamint a veterán Jason Hanson  négy mezõnygólt is értékesített a második félidõben. A Packers megúszta egy 28-26-os gyõzelemmel, de Rodgers kétszer is eladta a labdát a jó kezdés után… Figyelmeztetõ jel a következõ meccsekre.

Kenny Britt elkapott a harmadik héten egy TD-passzt Vince Youngtól, és újból elkapott egyet a 4. héten is. Britt megérdemel egy pillantást a fantasy tulajdonosoktól a mélyebb ligákban. A Titans nem az a csapat, amelyik minden meccsen 35-ször passzol (néha még a 25-öt se érik el), de õ nagyon tehetséges, és a Tennessee elkapógárdája nincs tele túl sok opcióval.

Jimmy Clausen elsõ NFL touchdown-ja nem egy szépség volt, de mint tudjuk ez nem számít. Az ifjú irányító 146 yarddal fejezte be a meccset, és nem dobott interceptiont. Jelenleg még game manager szinten van, és tanulnia kell profi játékot, de reméljük, nemsokára mint fantasy sztárral számolhatunk.

Mind LaDanian Tomlinson, mind Shonn Greene átlépte a 100 yardos határt vasárnap a Buffalo ellen.  Úgy tûnik feltámadt a hamvaiból LT, mert kétszer is bejutott a célterületre. Braylon Edwards-nak 4 elkapása volt 86 yardért, és egy touchdown-ért. A tight end Dustin keller két TD-t is szállított, mondhatni szokásos módon. Brad Smith dobta az elsõt, Mark Sanchez a másodikat.

Fordította: Kocsis Balázs

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások