A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Köki 970*250
Acapella 300×30

CUTLER NEM JÁTSZHAT

acapella 640×480

Fotón: Jay Cutler QB, Chicago Bears

Az idei szezonra szigorította az agyrázkódások utáni orvosi ellenõrzéseket az NFL: most már nem elég a csapat véleménye, hanem egy független orvosi stábnak is jóvá kell hagynia a játékosok állapotát. Ennek az új szabálynak esett most áldozatul Jay Cutler, aki ugyan már visszatért az edzésbe, de végül mégsem játszhat majd a Carolina Panthers ellen.

Scott Hagelnek, a csapat szóvivõjének szavai alapján az orvosok inkább biztonsági döntést hoztak: „mindannyian egyetértettünk abban, hogy jól ment ma az edzés, de az volt a helyes döntés, hogy inkább ne játsszon”. A lényeg, hogy a fantasy tulajdonosok most jobb, ha a csereirányítójukat hozzák fel, vagy egy jó szabadügynököt keresnek, akár a Cutler helyén lehetõséget kapó Todd Collins is jó választás lehet a gyenge Panthers ellen.

Collins már vasárnap is beugrott Cutler helyén, de olyan ütést kapott Michael Boley-tõl, hogy neki is el kellett hagynia a pályát. Õ hamarabb rendbejött, így 2007 után újra kezdõ lesz egy NFL mérkõzésen. A most 38 éves veterán akkor Jason Cambell-t helyettesítette Washingtonban és négy gyõzelemmel bejuttatta a Rézbõrûeket a rájátszásba. Collins éppen a Bears ellen aratta elsõ sikerét a nagy hajrában, 106,4-es irányítómutatót produkált és az NFC legjobb támadójátékosának választották 2007 decemberében. Ezen elõjelek alapján nehezen lehetne jobb beugrót találni, bár valóságos csoda, hogy Cutlernek egyáltalán helyettesre van szüksége, ugyanis eddig még egyszer sem hiányzott sérülés miatt. Amióta a Denver Broncos õt tette meg kezdõ irányítójának 2006-ban, 57 meccset játszott zsinórban, de a Giants elleni sack-parádé után örülhet, hogy csak egy meccset kell majd kihagynia.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások