A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
EfEf 970*250
Acapella 300×30

PRICE LEHET A NYERTES

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón:  Taylor Price WR és Bill Belichick HC, New England Patriots

Tom Brady a jövõben is egy életképes, sokra hivatott támadóegységet vezethet. A sérülésébõl sikeresen visszatérõ Wes Welker mellett a három remek fiatal, Brandon Tate WR, Aaron Hernandez TE és Rob Gronkowski TE is várja a bevetéseket. Õk már valamennyien megmutatták, hogy lehet rájuk számítani, így Bill Belichick számára inkább a bõség zavara lesz majd probléma. És akkor még meg sem említettük Taylor Price WR nevét.

Az idei játékosbörze harmadik körös választottja a bajnokság elsõ négy meccsén nem szerepelt, de mostantól õ is a keret aktív tagja lehet. A vele kapcsolatos tervek eleinte arról szóltak, hogy idõt adnak számára, hogy beletanuljon a Patriots szisztémájába, ahogy azt tették tavaly Brandon Tate-tel. Nem segítette a fiatal játékos helyzetét az sem, hogy az Ohióban olyan rendszerben folytatta tanulmányait, amely miatt nem vehetett részt a New England OTÁ-in. Moss távozásával azonban felgyorsultak az események, és Price-t valószínûleg gyorsan bedobják a mélyvízbe.

Az elkapó egységben Price idén nem lehet elõrébb a negyedik helynél, de a gyorsaságával részben képes lehet betölteni azt az ûrt, amelyet Moss maga után hagyott. A csapathoz közeli források úgy tudják, hogy Welker, Tate, Hernandez és Gronkowski helye megkérdõjelezhetetlen, de Price is kaphat idõnként kisebb feladatokat. Aztán az már csak rajta múlik, hogy képes lesz-e élni azzal lehetõséggel, amelyre már minden bizonnyal évek óta várt.

Forrás: profootballweekly.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások