A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
M-gel 970-250
Polacsek 300*300

PFM KLUB AZ 5. ALKALOMMAL

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Október 3.-án fél hétkor még az Arsenal meccsét izgulták a jelenlevõk, majd héttõl érkezett a várva várt NFL meccs. A csoportrangadó parázs hangulatban kezdõdött, és a felek nem is adták lejjebb a meccs egésze alatt. Tudták jól, a csoportgyõzelemhez ez a meccs kötelezõ mindkettõjüknek. Mellettük a nézõk akaratának eleget téve a Broncos-Titans meccsre kapcsolódtunk még rá, ahol szintén tetõfokon volt a hangulat, az utolsó percig tûkön ülve néztük, ahogy Orton gyõzelemre vezeti csapatát. Mindkét meccs hihetetlen izgalmasra sikeredett, így fél 11 körül elégedetten indult tovább minden egybegyült, volt aki hazafelé vette az irányt, de jópáran inkább a következõ meccset is a helyszínen izgulták végig.

A mostani hétre is két meccsel készülünk, ebbõl a Green Bay Packers és a Washington Redskins találkozója a biztos, a másik mérkõzést szokásunkhoz híven együtt fogjuk kiválasztani. Vajon a Washington Donovan McNabb vezetésével le tud vadászni egy újabb nagy esélyesnek tartott csapatot? Vajon a Green Bay támadógépezete tovább robog, vagy felõrlik õket a Rézbõrûk? Gyere el, és izguljuk végig együtt a rendkívül izgalmas mérkõzést!

A szoksásos idõben, vasárnap délután 18:30-tól tehát várunk újra a PFM Klubba, a Packers-Redskins meccsre és az általad választott összecsapásra!

Ne feledd, az emelten a babzsákos szobában!

Cím:           Legends Sport Bár Budapest,
                   1052 Budapest, Petõfi tér 3.
Idõpont:  2010. október 10. 18:30-23:00 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások