A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
acapella 970×250
Roche 300*300

EDWARDS MÉLTATLANKODIK

finn wellness 640*360

Fotón: Ray Edwards DE, Minnesota Vikings

Edwards hétfõn úgy nyilatkozott a sajtóban, hogy a liga kipécézte magának a Vikingeket, ezért igazságtalannak tartja a kirótt összeget. „Szerintem utálnak bennünket, és engem is személyesen. Számtalanszor megnézem a meccseinket, és azt látom, hogy állandóan holdingot fújnak ellenünk. A másik oldalon pedig csomószor nem ítélik meg az ellenünk elkövetett szabálytalanságokat. Szerintem a liga számkivetettjei lettünk” – méltatlankodott a falember.

Edwards azt tervezi, hogy fellebbezést nyújt be a verdikt ellen, bár azzal õ maga is tisztában van, hogy korábban még egyetlen alkalommal sem adtak neki utólag igazat. Pedig a kõkemény játékos mesélhetne a múltbeli incidenseirõl, hiszen meglehetõsen sokszor került összetûzésbe a szabálykönyvvel. 2008-ban például a Buccaneers elleni összecsapáson produkált két unnecessary roughness-t, amiért ugyancsak a zsebébe nyúlt az NFL.

„Most megbüntettek, én pedig fellebbezek, mert úgy vélem, jogtalanul jártak el velem szemben. Meg szeretném nyerni az ügyet, és abban bízom, hogy a felvételek megtekintése után a liga illetékesei is rájönnek, hogy nem tettem semmi rendkívülit” – magyarázta a defensive end.

A szakértõk egyetértenek abban, hogy Edwards részérõl nem túl bölcs dolog az eset kiteregetése, és gyakorlatilag ki van zárva, hogy segít magán azzal, hogy élesen kritizálja az NFL vezérkarát.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások