A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
EfEf 970*250
Praktiker 300*300

SINGLETARY BIZTONSÁGBAN VAN – EGYELÕRE

Acapella 640×480

Fotón: Mike Singletary HC, San Francisco 49ers

Azonban mint a címben is jeleztem, csak ideig-óráig lehet biztonságban a szigoráról híres edzõ, hiszen a belsõs forrásból származó hírek arról egyáltalán nem szolgáltatnak információt, hogy vajon az egész szezon alatt megmarad-e San Francsiscóban a dárkói szigorral irányító edzõ. A 2010-es szezont három, meglepõnek számító vereséggel kezdték, és így a rossz szokásoknak megfelelõen elkezdõdtek a találgatások, hogy vajon meddig fogja még húzni Singletary, akinek csapatát abszolút az NFC Nyugat favoritjaként kezelték a szakértõk – egészen a szezon kezdetéig. Mostanában sokan gondolják úgy, hogy az edzõ akkor sem fog maradni a csapat élén, ha esetleg bejutnak a playoffba azután, hogy bezsebelték az NFC Nyugat elsõ helyét. Mondják mindezt annak ellenére, hogy Singletary-nak még a szezon végeztél lenne két éve Friscóban. Tegnap összesen 38 szerzett ponttal érkeztek a Georgia állambeli Atlantába, hogy összemérjék az erejük a Falcons-szal. Az elsõ negyedet meglepõen erõsen kezdték, mire a játékrész végére értek már két csapatrész is pontot szerzett: Vernon Davis nyújtózkodott egy nagyot és benyújtotta a labdát az endzone-ba; de a special team is remekelt: blokkolt punt után Taylor Mays kaparta össze labdát és szerzett TD-t. Azonban itt kifújt a 49ers tudománya, az atlantai csapat ugyan nyögvenyelõsen, de megnyerte a meccset 16-14 arányban.

Azonban valami még Singletary elõnyére válhat: a csapatnak nincs olyan edzõje, akit be lehetne tolni a mostani vezetõedzõ helyére. Valamint, ahogy az angol mondaná: „The NFC West is wide open!” – tehát bármi megtörténhet…

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások