A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Acapella 970×250
Gancia 300*300

A HÉT DÍJAZOTTJAI / 3. hét

finn wellness 640*360

Fotón: Tony Moeaki TE, Kansas City Chiefs

Michael Vick 17 sikeres passzkísérlettel, 3 TD-vel, 291 passzolt és 30 futott yarddal vette ki részét az Eagles (Jacksonville felett aratott)  28-3 arányú diadalából, amivel kiérdemelte a szavazók többségének elismerését is. Az irányító igazi vezére volt a Philadelphiának, így nem is csoda, hogy maga mögé tudta utasítani Peyton Manninget és Mark Sanchezt.

A legjobb futó Adrian Peterson lett, aki a Detroit ellen segítette gyõzelemhez a Vikingst. A futó Chris Johnsont és Rashard Mendenhallt megelõzve lett a szavazás e heti nyertese. A meccsen futott 160 yardjának és 2 touchdownjának felét egyetlen labdacipeléssel tudta le, ami nagyban hozzásegítette ahhoz, hogy egy igen lenyûgözõ 7,0-s yardátlagot hozzon.

Az év meglepetéscsapatának kikiáltott Chiefs ismét nyerni tudott, amihez újonc tight endjük, Tony Moeaki is hozzátette a magáét. Négy elkapásából 44 yardot szerzett a Kansas-nek, 18 yardos egykezes touchdown elkapása pedig a hét egyik legszebb pillanata volt. A játékos Sam Bradfordot (QB), Aaron Hernandezt (TE), C. J. Spillert (RB) és Earl Thomas-t (FS) elõzte meg a 49ers ellen mutatott játékával.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások