A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
EfEf 970*250
Henkel 300*300

JACKSONNAK MÉG FÁJDALMAI VANNAK

finn wellness 640*360

Fotón: Steven Jackson RB, Seattle Seahawks

„Ma rehabon voltam, a lában fáj és az ágyékom is. Ezek olyan sérülések, melyeket tényleg csak az idõ gyógyíthat meg. A legtöbb, amit most tehetek, az az, hogy mentálisan felkészítem magam a vasárnapi meccsre, hogy ha pályára lépek minden rendben legyen” – mondta a kiváló futó. Jackson a Washington Redskins elleni, gyõzelemmel záruló találkozón sérült meg. A Rams eddig csak egy gyõzelmet zsebelt be, míg mindig pörgõ Carroll által vezetett ’Hawks már két gyõzelemnél tart, és most nagyon készülnek egy idegenbeli gyõzelemre, hiszen az nagy elõrelépés lenne számukra.

A Kosok vezetõedzõje is megerõsítette, hogy Jacksonnak még fájdalmai vannak, de napról napra változik az állapota. Ha Jackson nem léphet majd pályára, akkor Kenneth Darby-nak kell majd megmutatnia mit tud az ötödik legjobb futás elleni védelem ellen. Darby elõször léphet majd talán pályára kezdõként, annak ellenére, hogy már 2008 óta a St. Louis-i csapa tagja. A Redskins ellen már volt egy 12 yardos TD-je, reményeik szerint tovább fogja gyarapítani hatpontosainak számát a seattle-i gárda ellen. A másik RB, aki Jacksont helyettesítette Darby mellett, Keith Toston volt. Mellettük talán még Chauncey Washingtont láthatjuk majd még játszani, akit kedd éjszaka igazoltak le a New York Jets practice squadjából.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások