A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Becmol 970*250
Lufi 300*300

HIÁBA FOG BEÖLTÖZNI

acapella 640×480

Fotón: Tommie Harris DT, Chicago Bears

A Medvék defensive tackle-je, Tommie Harris meglepõ módon inaktív volt a legutóbbi találkozón, amikor a Green Bay Packer-szel csapott össze a chicagói csapat. Késõbb a csapat vezetõsége a DT teljesítményének hanyatlásával magyarázta Harris kikerülését a kezdõcsapatból. A vezetõedzõ, Lovie Smith pedig köti az ebet a karóhoz, azt állítva, hogy a védõvel nincs semmi baj, a volt Pro Bowler nem sérült. Brad Biggs, a Chicago Tribune munkatársa szerint Harris holnap fog csatlakozni a Chicago Bears 45 fõs rosteréhez, de Briggs egyáltalán nem találja biztosnak, hogy Harris kezdõként fog pályára lépni, sõt. A tippek szerint Matt Toeaina fogja átvenni Harris szerepét, így Anthony Davis mellett, õ lesz a másik defensive tackle. A legutóbbi Hétfõ Esti Rangadón Toeaina képtelen volt elérni Aaron Rodgers-hez, nem tudta sackelni a Packers irányítóját, ám amennyire sikertelen volt a sackelésben, annyira sikeres volt a futások megállításában. A Medvék védõi közül õ volt az egyik, aki a snap után szinte azonnal a running back nyakán lógott, hátráltatva, az amúgy is hadilábon álló Packers-futásokat. Nem is sikerült a Green Bay-nek csodásan a nap, futásokkal mindössze 43 yardot tudtak csak szerezni.

Ha Harris beöltözik, és mégsem azonnal lép majd pályára, akkor az talán azt is jelezheti egyben, hogy tartós idõre elvesztette kezdõ helyét a csapatban.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások