A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Újház 970*250
Tesa 300*300

BE NEM ÁLL A SZÁJA

finn wellness 640*360

Fotón: T.J. Houshmandzadeh WR, Baltimore Ravens

Ritkán tartja magában a véleményét, nem szívbajos, ha baja van odaszól mindenkinek. Különösen akkor lesz nagyon nyûgös, ha a vártnál kevesebbszer érkezik felé labda. Seattle-ben is ilyen gondok gyötörték szegény elkapót, és most Baltimore-ban sem áll a helyzet magaslatán.

A veterán elkapó ugyan az összes eddigi találkozón pályára lépett, mégsem volt képes összegyûjteni csupán két passzt, 31 yardért. Ezen apropó kapcsán kapta el a MASN.com munkatársa, Dan Kolko.

„Más a helyzet. Azt mondanám, hogy a stratégia nagy részét már elsajátítottam. Vannak bizonyos dolgok, amikben még mindig hibázok, de az esetek nagy százalékában tudom mi a helyzet. Csakhogy valamiért nem kapom meg a lehetõségeket, de, hogy miért azt nem tudom. Mikor idekerültem azt mondtam magamnak, hogy nem várok sokat az elsõ három héttõl, hiszen érthetõ módon már helyén voltak a csapat darabjai mikor én ide kerültem. Nem azt mondom, hogy többet várok ezen a héten, de tudom, hogy mostanáig sem vártam sokat. Remélem változnak majd a dolgok, hiszen játszani jöttem ide. Majd meglátjuk, hogyan alakul.” – mondta a WR.

Azonban nem csak arról van szó, hogy nem kap elég labdát. Szerinte elég játékidõt sem kap: „Tudtam, hogy idõ kell, míg belerázódok és azt mondtam magamnak, hogy „akkor sem fogok nagy ügyet csinálni, ha nem kapok labdát”,  de nem is küldenek fel a pályára, hogy elkapjam a labdát és ez különös számomra. Nem erre számítottam, remélem a dolgok megváltoznak majd” – tette hozzá a TJH.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások