A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Roche 970*250
Újház 300*300

MORA INTERJÚT ADOTT

acapella 640×480

Fotón: Jim Mora

Mike Florio (a PFT munkatársa) szerint a NFL körökben sokan úgy tartják, hogy az ifjabbik Jim Mora-nak van egy gonosz ikertestvére, aki idõnként fel-feltûnik (azt is hozzáteszi, hogy egyesek szerint az idõsebbik Jim Mora-nak is van egy hasonló „képességû” ikertestvére). Visszatérve az ifjabbikra: ha tényleg létezik a „Gonosz Mora”, akkor bizony sokan hallatták õt tegnap az ESPN Radio-ban, Doug Gottliebbel beszélgetni. A beszélgetés közben lassacskán kiderült, hogy Mora nem szereti, ha Michael Vickrõl faggatják – ez pedig olyan magas labda volt a riporternek, hogy kénytelen volt lecsapni, így ráharapaott a Mora-Vick témára:

„Zavart téged valaha, hogy Vick anno nem volt hajlandó megcsinálni azokat a dolgokat, amik miatt olyan irányító válhatott volna belõle, mint amilyen most?” – kérdezte Gottlieb. Aztán késõbb „sunyin” megjegyezte, hogy Mora talán még mindig a Falcons vezetõedzõje lenne, ha Vick anno úgy állt volna a dolgokhoz, mint most. Gottlieb észrevehette, hogy Mora nem nagyon akar a témáról beszélni, de nem adta fel a dolgot, szépen, lassan áttért Donovan McNabb Philly-be való visszatérésére, és rákérdezett Mora-nál, hogy mit gondolt a szóban forgó témáról. Azonban itt már elege lett a volt vezetõedzõnek, és kifakadt: „Nem tudom, te hogy érzed? Ez az elsõ interjúd? Jézus Krisztus, miféle kérdések ezek? Hogyan kellene érezniük az embereknek?”

Gottlieb tehát találkozott a „Gonosz Mora-val”, aki nem lacafacázott, rendesen kiosztotta a riportert. Azonban remélem, hogy még jó sokáig nem fogom viszont hallani vagy látni a „Gonosz Mora-t”, nekem sokkal jobban tetszik a kedvesebb énje…

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások